Dikkat ediyorsanız aylardır forumlara yazı yazmaktan kaçındım. Çünkü buralara ne kadar yazı yazarsak o kadar adımızı kötüye çıkartmak için uğraşanlar ÇOK. Dolandırıcı firmalar arasına ismimizi yazacak bir durumu yok hiç kimsenin, üstelik birilerini dolandırmak isteseydik aylardır netdirekt'in yıldırma çalışmalarına katlanmaz ve hizmet vermeye devam etmez, önermez ve satmazdık bu sunucuları.
Hatta o her konumuzun altından gelen farklı firmavari reklamların da durumu belli zaten, biz bunları kaale alıp kıyaslamaya girmiyoruz bile. Afedersiniz, biz açıklamamızı en doğru şekilde yapmamıza, ortadaki mağduriyetleri bildirmemize ve çözüm üretmeye çalışmamıza rağmen bu şekilde yorumlayan kullanıcılar için böyle durumlarda pılı pırtı toplayıp ortadan kaybolmamız mı gerekir diye soruyorum.
Nasıl olur da şu şekilde bir yol izlerseniz size çözüm üretebiliriz dediğimiz halde, forumlardan bizden sorularınıza yanıt almak istiyorsunuz anlamıyorum. Hadi anlayışsız olunmalara hak veriyorum, ne veriler, ne web siteleri, ne sunucular gitti bu fesih ardından. Biz her birinin değerini düşünerek hareket etsek zaten her birimiz vicdan azabından ölürüz.
Arkadaşın biri tutmuş yazmış, dakikhost netdirekte para ödemiyor. Neden ödemesin dakikhost kullandığı sunucu ücretlerini ? Neden netdirekt kullanılmayan sunucuların ücretlerini tahsil edemediği için anlaşmayı feshettiğini tahmin etmiyorsunuz da aklınızda hep bir suclama yapalım, karalama yapalım şeklinde iddialar savunuyorsunuz.
Firmamızdan alışveriş yapan tüm kullanıcılar, hizmet sözleşmemizi kabul ettiği gibi kullanımlarını da bu doğrultuda yapmakla yükümlüdürler. Hiç bir firma hizmetin kesintisiz olacağını garanti edemediği gibi biz de bu şekilde bir bildirimde bulunmadık. Yine işimizin başındayız, yine mağduriyetleri engellemek için çalışmaktayız. Fakat her kullanıcı gibi "nerede benim yedeğim" şeklinde gelen telefonlara/epostalara/ticketlara otomatik olarak aynı evabı vermekteyiz. Hizmet almaya devam etmek istiyorsanız hizmetiniz devam ettirilecek, yalnızca yedek dosyalarınıza erişiminiz olmayacaktır. Yedeklemeden de her firmada olduğu gibi kullanıcılarımız sorumludur fakat hiç bir kullanıcı kendi sorumluluğunun farkında değildir(neredeyse). Oysa mağduriyeti 1 saat içerisinde atlatmış en az 250 tane hosting kullanıcımız şu anda faaliyetlerine devam etmektedir. Neden ? Çünkü bilinçli kullanıcıdır, ne nasıl ne şekilde kullanılıyor haberi vardır, belirttiğimiz yolları izlemiştir ve hizmetini almaya devam etmektedir.
Çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir, bu mesajın arkasından forumda herhangi bir açıklama yapılmayacaktır, dakikhost yıllardır sektörde olmasına karşın aldığı bu yanlış ithaf ve karalamalarla bile yine ayakta duracak ve hizmet vermeye devam edecektir. Sadece dakikhost sunucularına ait 1250 web sitesi, 50 adet kullanıcı sunucusunda ise yaklaşık olarak 8.000 civarı web sitesi kaybedilmiştir.
Son olarak, çözüme ulaşmak isteyen kullanıcıların telefon etmek yerine Müşteri Hizmetleri bölümünden bize soru göndermeleri yeterlidir. Şu anda telefon yolu ile ulaşan kullanıcılarımız yalnızca sekretere not bırakabilmektedir.
Yaklaşık 45 saattir kesintisiz olarak çalıştığım için yazılarımda anlaşılmazlıklar olabilir. Bu kadar anlayışsızlığın karşısında yine de anlamayacağınızı bile bile bu mesajı buraya yazmayı uygun gördüm.
Umarım okuyacak tüm kullanıcılar için de uygun olmuştur.