favorites' Alıntı:Havalarda ısınmaya başladı..gerçi meyve sebzeye zam gelir diyorlar ama bakalım..Barcelonayı da tebrik ediyorum kupayı aldığı için.
Günaydın ve iyi günler diliyorum herkese
favorites' Alıntı:"Katil Başbakan"
-------------------
"
Katiller Dışarı"
---------------------
"A-K-P Dışarı"
----------------
Sloganları atılıyor şu an Ankara'da cenaze namazının kılındığı camide.
Tayyip Antalya'da..Cenazaye katıl (a)madı..Katılamazda..Yürek ister !!!
Bu sloganlar halkın sesidir. Türkiye'nin haykırışıdır.
Bu sesleri duymazdan gelenler, zamanında sonlarının ne olduğu aşikardır ve bundan sonrada öyle olacaktır..
Boşluktan dolayı bunlara oy veren tüm vatandaşlara : Ülkenizi seviyorsanız, bu yanlışı bir daha yapmayınız..Başka Türkiye yok..
Saldırıyı nefretle kınıyorum.
Yaşasın Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyeti !
mrt' Alıntı:bizim turk hukumetinin (lerinin) aptalligi diyeyim, yoksa avrupada oyle kolay bir is degil polisle tartismaya girip dozu kacirirsan bile aflari yok..
tr de seyirci konumunda polis... ah ataturk nerdesin :'(
favorites' Alıntı:"Katil Başbakan"
-------------------
"
Katiller Dışarı"
---------------------
"A-K-P Dışarı"
----------------
Sloganları atılıyor şu an Ankara'da cenaze namazının kılındığı camide.
Tayyip Antalya'da..Cenazaye katıl (a)madı..Katılamazda..Yürek ister !!!
Bu sloganlar halkın sesidir. Türkiye'nin haykırışıdır.
Bu sesleri duymazdan gelenler, zamanında sonlarının ne olduğu aşikardır ve bundan sonrada öyle olacaktır..
Boşluktan dolayı bunlara oy veren tüm vatandaşlara : Ülkenizi seviyorsanız, bu yanlışı bir daha yapmayınız..Başka Türkiye yok..
Saldırıyı nefretle kınıyorum.
Yaşasın Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyeti !
desperrado' Alıntı:Güzel laikliğe saldırı nerede?
Cumhuriyete saldırı nerede?
Danıştay devlet ve cumhuriyetse Meclis ve halkın oyları ne?
Bu soruları cevapla kulaktan dolma cümlelerle kirletme burayı
lovemove' Alıntı:hangi mantığa sığıyor bu söylediklerin. oy vermeyin bilmem ne burada parti propagandası yapmayın. evet rahatsız oluyorum. en ufak birşeyde Yüce Mustafa Kemal Atatürk ün arkasından rant sağlanmasına, Nedensiz sebebsiz Kanıtsız olayı bilmeden Siyasi Propaganda niteliğinde sözler sarfedilmesine rahatsız oluyoruz. Elbet sesinizi duyuracaksınız. Hangi Mantık Böyle bir olayı kabullenebilir. Burda Yapılan yanlış direk olayı partilere yönlendirmek, Siyasi propaganda yapmak. Güzel Kardeşlerim hani insan evladı böyle bir olayı kınamaz. Ama bunu başka şeylere alet ederseniz işte o noktada kopar olay.. renginizi bu kadar belli etmeyin bence... siyasetten uzak durun burada...
Yuvarlak cümlelerle değil kanıtlarla yazarmısın.favorites' Alıntı:gözlerini açıp sağına soluna bakmayı dene..salya sümük cumhuriyet düşmanlarını görebilirsin..
sağa sola bakmaya da gerek yok..en tepeye bak..en yukarıya..orada koltukta birilerini görebilirsin..
Bu şekil cümlelerle bir yere gelemezsinfavorites' Alıntı:kanıt mı?
sevgili genç ..yaşını bilmiyorum özür ama..sanırım güncellikten biraz uzaksın..
daha dolu gel..tartışmak istiyorsan tartışırız ama boş laflarla değil.
favorites' Alıntı:kanıt mı?
)))
sevgili genç ..yaşını bilmiyorum özür ama..sanırım güncellikten biraz uzaksın..
daha dolu gel..tartışmak istiyorsan tartışırız ama boş laflarla değil.
lovemove' Alıntı:Ne zannediyosun kendini 2 yorum yapıp herşeyi bilirmiş edalarına giren adamlardan nefret ederim. çok boş konuşuyorsun . bu tip sataşmalarla kendini avutamazsın. ya kimlerle tartışıyoruzki..