İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Danıştaya yapılan çirkin saldırı

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hoşlansan da hoşlanmasan da gerçekleri yazmama engel olamazsın. elbette şu an mevcut partiyi yazacağım sorumlu olarak. bunu her fırsatta dile getireceğim her platformda.
Ortam zaten gergin. " germeyelim " deyinceye kadar bunu düşünmeleri lazımdı. artık çok geç.
bu gelinen en son Noktadır, ülkeyi bu duruma getirenler için..

G

gibigibiyim

Misafir
Terörist bir grubu(hamas) misafir ediyor akp,21 yasindaki bir adami cocuk diye meclis koltuguna oturtup mesajlar göndertiyor,dis isleri bakani en sevdigim gazete Vakit gazetesi diyor,vakit gazetesi danistay üyelerinin resmini resmen yakalarsaniz bu üyeleri öpün diye resimlerini yayinliyor(biris öldürükldü),danistay in aldigi türban kararini hükümet agior dille elestriyor,kendi yargisini resmen hedef gösteriyor,Trt deki degisim herkezin dikkatini cekiyor,neredeyse tüm kanallar cenaze törenine canli yayinlarla baglanirken trt nerede?Trt deki haber söyle: Danistay üyesi öldürüldü simdi sirada ....konu degisiyor 5 dakikalik görüntüler gösteriliyor.yapiyor da yapiyor..

Lütfen bu yukardakilerin hanguisi yanlis ben en koyu akp cinin bunlara karsi bir sey diyebilecegini sanmiyorum cünki hersey apacik ortada,bir ideolojik yaksalim degil,at gözlügüyle bakilarak yapilan yorum degil yukardakiler hatta bir yorum degil.

Propaganda yapiyorsunuz diyor bazilari:

Biz iran da ya arabistan da degilizki laiklikten bahsedilince propaganda yapmis olalim biz özümüzden bahsediyoruz.Degistrilemeyecek gerceklerden.

desperrado

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
favorites' Alıntı:
siz-biz ne demek ya? bu bölücü zihniyet neden?hangi ulusa hizmet ediyorsunuz?
Bölücülük yok siz biz de yok Türkiye Cumhuriyeti var.
favorites' Alıntı:
Atatürkçülük bir kalkan değildir. Türkiye Cumhuriyetinin ÖZÜDÜR..
Bunu bir çocuktan öğrenecek değiliz.

favorites' Alıntı:
Hoşunuza gitsede gitmesede..
Hoşunuza derken biz siz ayrımı yapıyorsun , Kendi kurduğun cümleyi yalanlıyorsun ve seni ciddiye almıyorum artık.

wwwxxxyyy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Küreselleşme

Olaylara biraz daha geniş açıdan bakmaya çalışalım..

Dünyada küreselleşme adı verilen bir değişim yaşanıyor, küreselleşme ekonomik bütünlük anlamında kullanılıyor olsa da aslında arka planında bir dünya imparatorluğu amacı olduğu düşünürler tarafından kabul gören bir varsayımdır. Dünya imparatorluğu düşüncesi kim ya da kimler tarafından tezgahlanıyor, bu tartışılır. Kimilerine göre Amerika'nın hegamonyasında, kimilerine göre ise aslında Amerika'nın da piyonluğunu yaptığı büyük İsrail imparatorluğu amaçlanmaktadır. İsrailoğullarının 3000 yıllık imparatorluk hayallerini bilmeyen yoktur sanırım.

Küreselleşebilmenin en olmazsa olmaz koşulu enerji kaynaklarını kontrol edebilmektir. Ortadoğuda kaynayan kazanlar dünyadaki siyasi güçlerin enerji kaynaklarını kontrol altına alma çabalarından başka bir şey değildir. (Bush'un Irak'a demokrasi getirmek için girdik söylemine kargalar bile güler, arabistanda, kuweyt'de emirliklerde demokrasi varmış gibi) Bu yüzden küreselleşmenin ilk hedefi ortadoğuya hakim olmaktır. İşte Türkiye'nin şanssızlığı bu noktada başlar.

Küreselleşmenin karşısındaki en büyük engel ise ulus devletlerdir, Türkiye bu açıdan küreselleşme amacını taşıyan güçler açısından mutlaka bertaraf edilmesi gereken bir düşman olarak görülmektedir. Çünkü dünyada ilk defa dünyanın en güçlü ülkelerine karşı bağımsızlık savaşı vermiş, bu savaştan galip çıkmış ve bağımsız bir ülke olmuştur. Bu dünyadaki tüm mazlum milletlere örnek teşkil etmiştir.

Türkiye Atatürk'ün yolundan giden güçlü bir ulus devlettir. Bu ise küreselciler açısından kabul edilemez bir durumdur. İşte bu yüzden bu küreselci alçaklar Türkiye'yi her zaman iç çatışma ortamına sürüklemek için fırsatlar ararlar. Çünkü bilirler ki Irak'a yaptıkları gibi bir askeri operasyonu asla Türkiye'ye karşı yapamazlar.

Bir zamanlar sağ sol kavgaları tezgahladılar, alevi sünni çatışmaları çıkarmak istediler, asala denilen vahşileri ortaya sürdüler, pkk yı beslediler, şimdi de AB kozunu oynayarak Türkiye'nin altını oymaya çalışıyorlar.

Türkiye'de yaşanan her terör eylemi bu küresel alçakların ekmeğine yağ sürdüğünden son olayları da bu açıdan ele almakta fayda vardır diye düşünüyorum. Amaç iç gerginlik çıkarark laik kesim ile laik olmayan kesimler arasında çatışma ortamı yaratılmasıdır, bu oyuna gelmeyelim .. Mesele A partisi B partisi meselesi değil..

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Siyasetçiler tartışılmaz çünkü siyaset'in anlamı dengedir.O zaman ne gerekiyorsa onu yapmak gerekir.Siyasetçinin iyisi kötüsü net kazanca-kaybetmeye göre verilir..

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
desperrado' Alıntı:
Yuvarlak cümlelerle değil kanıtlarla yazarmısın.

kanıt mı? ben 18 yaşına girmiş bi insanım düşünebiliceğin gibi küçüğüm ve bundan seneler önce akp iktidara geldiğinde bugünkü başbakanımız çıkıp bir konuşma yapmıştı vaadlerinin arkasında oldugunu bunların gerçekleştirilebiliceğini falan söylemişti.. ülkenin ekonomisinin bi yerlere geliceğini... bor araştırma entistütüsünü ilk 6 ayda bor işletme fabrikalarını ise 1 senede kurucağını belirtmişti... ve bunlar gibi 10larca şey söylemişti... eee şimdi nerde? sorarım sana bigün onun karşısınada geçip bunları sormak isterim ama orda durur bana hakaret eder bana küfür ederde kendimi tutamam diye gidemedim nie biliyomusun bunu daha önce yaptı örnekleri var... siyasetle ne kadar ilgilisin bilmem ama beni yetiştiren insanlar yeri geldi cumhurbaşkanıyla aynı sofrayada oturdu yeri geldi siyaset için tekliflerde aldı.. ve bu kesindir ki bnm gördüğüm hiç bir siyasetçi bunun gibi diğildi... oğluna iş kurarsın minnet duydugun adamlara yardım edersin bunlarda yanlış olsada neyse denip geçilirdi ama ülkeyi satamazsn bu ülke benim kimsenin sağa sola satmaya hakkı yok petkim ihalesini bilirmisin? hiç araştırdınmı ? dünyanın en yüksek basınçla çalışan 2. fabrikası diğerinin ise amerika kıtasında oldugunu planlarsak avrupada tek el oldugunu anlıyabilirsin sanırım!!! ve bu fabrika zarar ettiği için satıldı biliyormusun? onlarca dönüm arazinin içine kurulu.. denize 0... sadece iskelesinin kullanım hakları için ödenicek bi paraya satıldı.... kanıt istemişsin işte sana kanıtlar 18 yaşında bi insandan eğer çürütücek bişiy sunamıcaksan asla konuşma bi daha...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.