Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanırım benden başka kullanan yok
Ben yine dediklerimin aynısını diyeceğim. Kullandığım 3 ay boyunda hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bence 1 aylığına en düşük paketlinden al ve dene...
hımm ya ben yabancı forumları gezdim adam polemige bile girmis topiclerde . atısmaları olmus sirket olmadıından eminim sanırım sen ben tarzı birileri işletiyor o siteyi. ve cogu forum sitesinde DATAPACKET.NET die uyeligi var bazıları olmadık zamanda hesap kapatıldıgını acılması icin extra 25 dolar istendigini ve destek olayının berabet oldugunu yazmıslar yani odedigim para ve aldıgım hizmeti garanti edecek bi yere benzemior die yorum almak istedim . baskada gusel bi yer yok gibi ASP icin. denemekte fayda olabilir . saolun ...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.