İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Davetiye algoritması değişikliği

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Davetiye hakkı alma konusunda şikayetler değerlendirilerek, Davetiye algoritmasında değişiklik yapılmıştır.
Yeni algoritma üzerinde 2 hafta kadar çalıştım, umarım herkese hakkınca davetiye verebilmişimdir.

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
panele baktım davetiye hakkım artmış :)

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bol miktarda davetiyem olmuş. Bölesi daha güzel teşekkürler..

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
iyi, iyinet bereket versin :p

Sanırım toplam mesaj hakkı değil de iyinetteki son sürelerdeki aktiflik göz önüne alınmış bu yeni algoritmada..

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
evet ya bende tam bunu soracaktim noldu diye, 1 iken 7 olmus.. Iyide ben bu nette 7 tane iyi(davet edebilecegim) biri tanimiyorumki.. Valla olsada vermek zor, millete kefil oluyorsun adam yanlis bisey yapsa vebal aliyorsun sakat bence.. Neyse dursun bakalim cepte..

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok güzel olmuş ben kendi adıma teşekür ederim

Bu arada loi sana bolca vermiş işde ne istiyorsun ben bişey merak ediyorum invite ediyorum tanidiklarima tabiki izliyorumda ne ediyor onlar diye invite ettiklerimden biri güvendigim biri fakat hiç mesaj yazmıyor böyle olunca sorun olurmu arkadaşlar üstümde yük gibi sanki hep demek sormak istedim bügüne kısmetmiş

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Çok güzel olmuş ben kendi adıma teşekür ederim

Bu arada loi sana bolca vermiş işde ne istiyorsun ben bişey merak ediyorum invite ediyorum tanidiklarima tabiki izliyorumda ne ediyor onlar diye invite ettiklerimden biri güvendigim biri fakat hiç mesaj yazmıyor böyle olunca sorun olurmu arkadaşlar üstümde yük gibi sanki hep demek sormak istedim bügüne kısmetmiş

Gönül isterki herkes bilgisini paylaşşın.
Ama forumda zorlama yok, bu işler gönüllü olur.
Mesaj yazmamak bir sorun teşkil etmiyor, bu kurallara aykırı bir durum değil :)

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Gönül isterki herkes bilgisini paylaşşın.
Ama forumda zorlama yok, bu işler gönüllü olur.
Mesaj yazmamak bir sorun teşkil etmiyor, bu kurallara aykırı bir durum değil :)

Daha önce de davetiye hakkım yoktu, şimdi de yok.. Sanırm yeterince bilgi paylaşmıyorum :)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
@iyinet

Şayet bir sakıncası yok ise yeni algoritma yı bizler için biraz açabilirmisin.

Önceden davetiye hakkım yoktu şimdi bir tane var bunun için teşekkür ederim, ama yorum yazan arkadaşlar arasında @ejder arkadaşımızın mesajı dikkatimi çekti bu forumda güzel paylaşımları olan ender webmaster lardan bir tanesidir , kendine ait bir çok scripti ücretsiz paylaşıma açmıştır bu bile benim için önemli bir husustur, buna rağmen davetiye hakkı düşmeyişi beni algoritmayı sorgulamaya teşvik ediyor

Teşekkürler.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Issue New Invitation (5 invites left)

sonunda görebildim. başım göğe ermedi gerçi ama düzenleme gerekliydi. teşekkürler.. her üyenin panelinde davetiye gönderen de yazmalı sanırım..

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
@iyinet

Önceden davetiye hakkım yoktu şimdi bir tane var bunun için teşekkür ederim, ama yorum yazan arkadaşlar arasında @ejder arkadaşımızın mesajı dikkatimi çekti bu forumda güzel paylaşımları olan ender webmaster lardan bir tanesidir , kendine ait bir çok scripti ücretsiz paylaşıma açmıştır bu bile benim için önemli bir husustur, buna rağmen davetiye hakkı düşmeyişi beni algoritmayı sorgulamaya teşvik ediyor

Teşekkürler.

ejder'in paylasim yaptigini bende biliyorum ve takdir ediyorum.

Algoritma kullanicinin gecmisine bakmiyor. Yakin zamanda yaptiklarina bakiyor. Bu, ejder'e ileride davetiye verilmeyecek anlamina gelmez, paylasim yapildikca davetiye gelecek.

Bugun 8 davetiyem var yarin neden 1 e dustu mesajlari gelmeden aciklayayim: paylasim yapilmadikca verilen davetiyeler geri alinacak.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Anlasildi, son 2 gundur bana rep veren verene oyuzden benim davetiye hakkim 1 den 7 e firladi.

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Siz referans olun ben davetiye gönderirim ...
İyinet teşekkürler ...
Teşekkür ederim

@iyinet

Teşekkürler.
Teşekkür ederim..
ejder'in paylasim yaptigini bende biliyorum ve takdir ediyorum.

Algoritma kullanicinin gecmisine bakmiyor. Yakin zamanda yaptiklarina bakiyor. Bu, ejder'e ileride davetiye verilmeyecek anlamina gelmez, paylasim yapildikca davetiye gelecek.

Bugun 8 davetiyem var yarin neden 1 e dustu mesajlari gelmeden aciklayayim: paylasim yapilmadikca verilen davetiyeler geri alinacak.
Açıklama için teşekkürler..

Sadece meraktan sordum yoksa davet edebileceğim birisi olsa bir şekilde davet ederdim sanırım. Gelip davetiye isteyenleri davetiye etmeyeceğiz sonuçta, kefil olabileceğimiz de çok kişi yok malesef :)

H@run

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim davetiye hakkım hala 0 . davetiye istiyorum :(

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.