Bu sistemin nesi varki
çok yararlı yeni arkadaşlar kazanıyoruz.YEni arkadaşlarımızdan şikayetiniz nedirki arkadaşlar? Bırakın rahatca üye olunsun, birşeyler sorulup paylaşılsın.Forumun durgunuluğunun en önemli nedeni, birşey bilenlerin yazmaması değil bence. Bilmeyenlerin soru sormamasıdır.Soru sorulsa çok güzel cevaplar geliyor, pratikler yapılıyor..
emekliliği gelmiş beceriksiz acemi arkadaşımın
bu sözleri yeterince net ve anlaşılabilir olduğunu düşünüyorum. Eğer gelişim istiyorsanız problemde olacaktır.Sorun yoksa, problem yoksa gelişemezsiniz. Ben nacizene öğretmenim ve bilirimki eğitimin temelinde bu vardır.Birileri gelişsin istiyorsanız, sorun oluşturursunuz ve çözmesini beklersiniz. Siz şimdi sorunsuz bir forumun gelişeceğini mi legalpara ediyorsunuz. Abuk subuk sorular sormasalar, siz buna çare getiremezsiniz, buna çare getiremezseniz forumunda abuk subuk sorular sorulan bir yönetici çözüm aramak için bu foruma gelmez.Yeterince açık ve net sanırım. Gördüğüm kadarıyla buradaki arkadaşların büyük kısmı bir sitede yönetici . Siz kendi forumunuzda bunu sağlayabiliyormusunuz ki, bunca işten anlayan kişinin olduğu bir yerde sorunlar olmasın.
İyinet ekibine isimleri gibi gösterdikleri iyiniyet için teşekkür ediyorum.
benim çok güzel bir önerim var
forum2.iyinet.com gibi birşey açılsın yeni üyeler orada dolaşsın ve oradaki yaptığı paylaşıma göre bu tarafa terfi etsin ve terfi edecek kişiyi her ay burada anketle biz belirleyelim yoksa, bu işin içinden çıkılmaz
Beni yanlış anlamayın arkadaşlar ben bu foruma bugün üye oldum o yüzden k.bakmayın. Ancak bu mantıkla diyeceğim şudur, forum2 yi an forum3 ve forum 4 gelsin.. Terfi etsinde, bunu senmi belirleyeceksin peki, sen forum 1 desin forum2 deki umrunda olurmu..anketle değil yöneticinin kendisine bırakmak gerekir.Bu forumu ve üyelerini ondan iyi kimse bilemez.Böyle olacak iş değil bunlar.
Selim61' Alıntı:
Bu konuda iyinetin bir makinisti yok hepimiz makinistiz raydan çıkma olmaz
Bu düşüncenden dolayı teşekkür ediyorum selim, yanlış yapan varsa, yöneticiyi aramayın siz müdahale edin, edebsizliğine mani olun , siz doğru cümleler ve doğru telafuzlarla gerekli cevabı verirseniz onun yaptığı edebsizlik herkes tarafından anlaşılır. Yönetim gerekli yerde müdahalesini yapar. Yönetim yetişemezsede benim için sorun yok... ortada bir edebsiz varsa, alacağı edebli cevaplarda olacaktır.
Bir diğer düşüncemde iyinet ekibine, siz sistemi davetiyeli yaparsanız üye olamayanlar kendilerine başka forumlar bulurlar. Daha şimdiden webmaster forumları çoğalmaya başladı. r10 davetiyeli üyelik yapmış. Siz şimdi zannediyormusunuzki ben r10 için sağda solda davetiye arayım.Umrumda olmaz çünkü davetiyesiz sistemi olan bir iyinet var ..Burada paylaşırım bilgilerimi buradan sorarım sorularımı. Davetiye arayacak vaktim yok benim.
Amacım sizleri kırmak değil
olanı anlatabilmek
yanlış anlaşıldıysam k.bakmayın
hedef siz değil edebsizlerdir.