İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Demokrasi en iyi çözümdür

wwwxxxyyy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
İyinet forumu hakkında son zamanlarda yaşanan tartışmalar var. Ancak bu tartışmalar hakkında açılan başlıklar genellikle kilitleniyor. sepulchral, eleştiri iyi bir şeydir, insanın kendini geliştirebilmesi için ipuçları verir, o eleştirileri reddedersen, görmezden gelirsen veya (forum tekniği ile kilitlersen) aslında kendine haksızlık yapmış olursun. Bırak herkes düşündüğünü söylesin.

Örnek: http://forum.iyinet.com/forum-hakkinda/114299-ozlenen-iyinet-icin-3.html

Not: http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Neler neler açılıyor arka planlarda da.. Bakan, eden yok..

Özlenen iyinet için özlemeye devam edelim :)

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
özlenen iyinet için biz uğraşsak'da , yönetim uğraşmazsa birşey olmaz..köklü değişim gerekiyor..

forum sahibi ve admini artık birşey yaz!..

Uğraşmak istiyen çok kişi var ama SOMUT adım yok...eğer somut adım atmıyacaksanız buraya girip paylaşım falan yapmanın anlamı yok..

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
İşte burada bir kaç çığırtkan çıkıp ortaya özlenen iyinet özlenen iyinet diyor, özlenen iyinete kavuşmak için ne yapıyorsunuz kötü eleştirilerde bulunmak dışında?

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
İşte burada bir kaç çığırtkan çıkıp ortaya özlenen iyinet özlenen iyinet diyor, özlenen iyinete kavuşmak için ne yapıyorsunuz kötü eleştirilerde bulunmak dışında?

Mod sensin önce sen yapacaksınki herkes örnek alıp görücek..

hani nerde paylaşımlar?nerede bilgi için açılmış makaleler?yaptığınız anca insanların açtığı konuları Baltalamak..

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Hadi biz kullanıcıyız, birşey bilmeyiz. Sadece isteriz. Yani bir nevi muhalefet. CHP gibi. Siz bu tepkileri indirgemek için yaptıklarınızı bize anlatmak mükellefiyetinde değil misiniz?

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Benim burası için yaptığım çok aleni bir iş var zaten. Biraz daha dikkatli baktığınızda görürsünüz. Dün sizin gibi bende üyeydim ve kendimce mod olarak üzerime düşenleri zaten yapmaktayım, siz özlenen iyinet için ne yapmaktasınız?

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
2006'da üye olmuşsun,Mod olmuşsun ama toplam konu sayın 45-50 falan? benim bildiğim moderatörler forumu her zaman canlı tutmayı sağlıyan kullanıcılara bilgi verip problemlerini çözen kişiler.

yagmayok,atay,disconnet gibi bir kaç iyi moderatör haricindekiler nasıl moderatör oldunuz anlamadım..yönetimden beklenen hareket eş,dost akraba heralde.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Arkadaşlar kimse size fikirlerinizi söylemeyin, yakarım yıkarım keser atarım demiyor. Fikirlerinizi tabiki söyleyeceksiniz bende söyledim, zamanında hoşuma gitmeyen şeyler için görevimide bıraktım ama şimdi bişeyler değişti bende eski görevime döndüm. Siz gerçekten yapıcı olmak ve buradaki eski canlılığın dönmesini sağlamak istiyorsanız ISYAN çıkarır gibi postlar atmak yerine çözüm önerilerinizi sunun ve mümkünse bu çözüm önerilerinin somut anlamda sonuçlarını gösterin.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Ben sizin yaptığınız aleni işleri görmüyorum veya göremiyorum. Ancak çığırtkanlık yapıyorum, elimden gelen budur. Siz de eğer yöneticisiyseniz ve kendinizde bu vasfı görüyorsanız birşeyler yapın. Ha, yapıyorsanız da anlatın. Bakın biz şu şu sebeplerden dolayı bu ve bunu yapmaktayız. Ondan dolayı sizin bu isteklerinizi karşılayamıyoruz, ondan dolayı stil değiştirmesi yapamıyoruz, maddi problemlerimiz var ek birşey yapamıyoruz diye.. Nedir bu kaale almamazlıklar.

Yapmaya çalıştığım tek şey sizleri tetiklemek.. Görüyorsunuz gold bölümünde.

Yöneticinize mesaj atıyorum, böyle böyle diye. Bu olursa buna talibim diye. İki hafta oldu, sürümcemede kaldı, tık yok. Burada belli oluyor forumun bir nevi güzelleştirilmesine olan katkınız, hevesiniz.

Ben çok da meraklısı değilim yetkinin, imaj düzeltmenin, forumdaki Türkçe bozukluklarını gidermenin. Kendime, bilgime ve emeğime yetecek kadar forum alanım var, yapacaklarımı orada yaparım, yetkimle, kullanıcımla. Burada amaç farklı ama?... Zaten bu saatten sonra da kabul etmem. Siz kendiniz yapın, yaptığınız birçok aleni işler olduğu gibi.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
2006'da üye olmuşsun,Mod olmuşsun ama toplam konu sayın 45-50 falan? benim bildiğim moderatörler forumu her zaman canlı tutmayı sağlıyan kullanıcılara bilgi verip problemlerini çözen kişiler.

yagmayok,atay,disconnet gibi bir kaç iyi moderatör haricindekiler nasıl moderatör oldunuz anlamadım..yönetimden beklenen hareket eş,dost akraba heralde.
Arkadaşım, benim mod olmam seni rahatsız ediyorsa ben görevimi bırakırım. Ben bu forumun webmasterların sıkça kullandığı para birimi olan paypalın en güvenli şekilde dönmesini sağlıyorum. Moderatör olarak kimin dolandırıcı kimin olmadığını tespit etmem daha kolay hale geliyor.. Dahada yazacağım..

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Ben sizin yaptığınız aleni işleri görmüyorum veya göremiyorum. Ancak çığırtkanlık yapıyorum, elimden gelen budur. Siz de eğer yöneticisiyseniz ve kendinizde bu vasfı görüyorsanız birşeyler yapın. Ha, yapıyorsanız da anlatın. Bakın biz şu şu sebeplerden dolayı bu ve bunu yapmaktayız. Ondan dolayı sizin bu isteklerinizi karşılayamıyoruz, ondan dolayı stil değiştirmesi yapamıyoruz, maddi problemlerimiz var ek birşey yapamıyoruz diye.. Nedir bu kaale almamazlıklar.

Yapmaya çalıştığım tek şey sizleri tetiklemek.. Görüyorsunuz gold bölümünde.

Yöneticinize mesaj atıyorum, böyle böyle diye. Bu olursa buna talibim diye. İki hafta oldu, sürümcemede kaldı, tık yok. Burada belli oluyor forumun bir nevi güzelleştirilmesine olan katkınız, hevesiniz.

Ben çok da meraklısı değilim yetkinin, imaj düzeltmenin, forumdaki Türkçe bozukluklarını gidermenin. Kendime, bilgime ve emeğime yetecek kadar forum alanım var, yapacaklarımı orada yaparım, yetkimle, kullanıcımla. Burada amaç farklı ama?... Zaten bu saatten sonra da kabul etmem. Siz kendiniz yapın, yaptığınız birçok aleni işler olduğu gibi.

tebrikler hocam..

sizin gibi foruma katkı vericek insanları değilde,,foruma ay'dan ay'a giren 2-3 mesaj atıp çıkan insanları moderatör yapıyorlar.

işte sorun zaten burada..

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
GNeRaL ben fikirlerini düzgün bir şekilde açıklayanlara birşey demiyorum ki, ben konu kapattıracak kadar PROPAGANDA yapar gibi davranananlara söylüyorum.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
o paypal konulu yere haftada bir 1 tane konu ya açılıyor ya açılmıyor,onları bırakın,onlarla site kalkınılmıyor.

bana özlenen iyinet için neler yaptığınızı söyleyin..Bilgi veren makaleleri gösterin,foruma hergün açtığınız konu sayısını söyleyin?

moderatörlüğünüzü yerine getirmedğinizi söylüyorum.sizin görevinizden bir rahatsızlığım falan yok.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Sizin moderatörlük anlayışınız ile benim moderatörlük anlayışım örtüşmüyor. Buyrun siz makale paylaşımı yapın ben yöneticilerden rica edicem, benim görevimi size devretsinler, ne dersiniz?

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Sizin moderatörlük anlayışınız ile benim moderatörlük anlayışım örtüşmüyor. Buyrun siz makale paylaşımı yapın ben yöneticilerden rica edicem, benim görevimi size devretsinler, ne dersiniz?

sizin moderatörlüğünüze birşey dediğim yok.

burada Kalkındırmak diyoruz,kalkındırma sadece denetim ile olmuyor malesef.yoksa gerekli yerde modlugunuzu iyi şekilde yerinize getirdiğinizi biliyorum.

wwwxxxyyy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Forza FB anladığım kadarı ile siz moderatör olmak istiyorsunuz ve bu amaçla yazıyorsunuz. Benim başlığı açmamdaki amaç bu değildi ama.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bilgi paylaşımında bulunmak için moderatör olmak gerekmiyor bence. Kaldiki bu forumda bilmek isteyene her zaman birşeyler öğretiliyor, sorana her zaman cevap veriliyor..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.