1.Ödeme detaylarında kullanıcı adını göremedim sadece tarih ve tutar yazıyor.Siz bu ödemenin size ait olduğunu ispatlayın.
2.Profitclicking diye bir site vardı bir ara.Onlarda güncelleme falan diyerekten yatırımların üzerine yattılar.Ve ödemeleri uzatıp durdular zamanında bu sitede bana onu anımsattı nedense.
1. Kullanıcı adı görünce ödemelerin bana ait olduğunu mu öğrenmiş olacaksınız ? Özellikle son ödeme kanıtlarına farkındaysanız kendi nickimi de ekliyorum. Başkaları kullanıp benim ödeme kanıtım demesin diye. Şunu söylim ben kimseye kullandığım hesap bilgilerini paylaşmak zorunda değilim. Benim koyduğum ödeme kanıtlarına güvenmeyen varsa zaten gelipte referansımdan üyelik almasın veya sisteme hiç üye olmasın. Kimseyi zorla kolundan tutup çekmiyorum.
2. Başka sistemlerin ne yaptığı beni ilgilendirmez. Hatta hiç kimseyi ilgilendirmez. Bu site ne bir HYIP sitesi, ne de bir PTC sitesi. Bu site sanal madencilik üzerinden kazanan ve kazandıran bir site. Fakat ben kimseye sitenin bir güvencesini zaten vermiyorum. Yarın bir gün batar gider. Bu risk her zaman her internetten kazanç sağlayan site içinde böyledir.
Çözüm çok basit. Güvenmeyen yatırım yapmasın. Ne sizin başınız ağrısın, ne de benim. Saygılar, hayırlı günler.