İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Digital Generation | Günlük Sabit Kazanç | Aylık 3000$ Kazanma İmkanı

l3oomerangg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şuan 3,85$ var 5-6 gündür programdan para gelmiyo süre işliyo 30dk oluyor para 0 gelen yani programın üstündeki parada artmıyo threads 0 yazıyo threads bittiyse napıcaz şimdi :(

Ücretsiz aldığınız thread bittiyse programdan para kazanamazsınız. Para kazanmak için thread satın almanız gerekmektedir. Daha detaylı bilgi almak için skype kullanıcı adım : l3oomerangg

analogfikir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu adamlar bundan nasıl kazanıyorda bize böle ödeme yapıyolar ben anlamadım biliyorsan pm atabilirmisin

l3oomerangg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu adamlar bundan nasıl kazanıyorda bize böle ödeme yapıyolar ben anlamadım biliyorsan pm atabilirmisin

Bu adamlar BTC üzerinden para kazanıyorlar, sanal madencilik yapıyorlar. Kazanıyorlar ve kazandırıyorlar. Standart üyelere ödemeler son hız devam ediyor. Kurucu üyelere ödemeler 10$ limitli olarak devam etmekte. Ayın 19 unda limit olmadan ödemeler açılacak.

berke.dabag

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
skype kullanmıyorum gmail'İn varsa verirmisin benim hesabı oradan sana versen sen oradaki egopay hesabına ödeme yapsan bende sana 1$ atsam?

l3oomerangg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
skype kullanmıyorum gmail'İn varsa verirmisin benim hesabı oradan sana versen sen oradaki egopay hesabına ödeme yapsan bende sana 1$ atsam?

Ne demek istediğinizi çok iyi anlayamadım, kusura bakmayın. Ben size niye ödeme yapıyorum, siz bana niye 1$ atıyorsunuz ?

berke.dabag

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen benim coingeneration hesabımı vericem ona girip oradaki parayı çekiceksin ben beceremedim bende bu yardımından dolayı 1$ vericem

l3oomerangg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen benim coingeneration hesabımı vericem ona girip oradaki parayı çekiceksin ben beceremedim bende bu yardımından dolayı 1$ vericem

Yardım istiyorsan bunu söylemen yeterli. Ufak tefek şeyler için para isteyecek değiliz. Hesabında ne kadar var bilmiyorum, çekmek istiyorsun ve ödeme almada anladığım kadarıyla sıkıntı yaşıyorsun. Sana yardım edebilmem için herhalükarda bilgisayarına teamviewer ile bağlanıp, hesabını inceleyerek olabilir. Tabii bütün bunlar içinde skype üzerinden iletişim kurmamız gerekir, benim kanımca. Skype kurmakta bence bu kadar zor birşey değil. Sonuçta skype artık MSN Messengerın yerine kullanılıyor. Bu her zamanda lazım olacak birşeydir.

l3oomerangg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
17.01.2014 tarihli ödeme kanıtı konuya eklenmiştir.

Ayrıca,

Hediye thread kampanyalarım 16.01.2014 tarihi itibariyle sona ermiştir. Bu tarihden önce referansımla üye olanların bedava thread hakları devam etmektedir. Bu tarihten sonra referansımla üye olanlar bu kampanyadan maalesef faydalanamayacaktır.

memetxyz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1.Ödeme detaylarında kullanıcı adını göremedim sadece tarih ve tutar yazıyor.Siz bu ödemenin size ait olduğunu ispatlayın.
2.Profitclicking diye bir site vardı bir ara.Onlarda güncelleme falan diyerekten yatırımların üzerine yattılar.Ve ödemeleri uzatıp durdular zamanında bu sitede bana onu anımsattı nedense.

l3oomerangg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1.Ödeme detaylarında kullanıcı adını göremedim sadece tarih ve tutar yazıyor.Siz bu ödemenin size ait olduğunu ispatlayın.
2.Profitclicking diye bir site vardı bir ara.Onlarda güncelleme falan diyerekten yatırımların üzerine yattılar.Ve ödemeleri uzatıp durdular zamanında bu sitede bana onu anımsattı nedense.

1. Kullanıcı adı görünce ödemelerin bana ait olduğunu mu öğrenmiş olacaksınız ? Özellikle son ödeme kanıtlarına farkındaysanız kendi nickimi de ekliyorum. Başkaları kullanıp benim ödeme kanıtım demesin diye. Şunu söylim ben kimseye kullandığım hesap bilgilerini paylaşmak zorunda değilim. Benim koyduğum ödeme kanıtlarına güvenmeyen varsa zaten gelipte referansımdan üyelik almasın veya sisteme hiç üye olmasın. Kimseyi zorla kolundan tutup çekmiyorum.

2. Başka sistemlerin ne yaptığı beni ilgilendirmez. Hatta hiç kimseyi ilgilendirmez. Bu site ne bir HYIP sitesi, ne de bir PTC sitesi. Bu site sanal madencilik üzerinden kazanan ve kazandıran bir site. Fakat ben kimseye sitenin bir güvencesini zaten vermiyorum. Yarın bir gün batar gider. Bu risk her zaman her internetten kazanç sağlayan site içinde böyledir.

Çözüm çok basit. Güvenmeyen yatırım yapmasın. Ne sizin başınız ağrısın, ne de benim. Saygılar, hayırlı günler.

l3oomerangg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Digital Generation son sürat kazandırmaya devam ediyor arkadaşlar. DG stres testini biraz gecikmeli de olsa geçti. Bugün 729$ lık bir ödeme çektim. Ödeme kanıtını birazdan sizlerle paylaşacağım. Yatırım yapmayı düşünen arkadaşlar skype üzerinden irtibata geçebilirler.

Saygılar...

728.27$ LIK ÖDEME KANITI

2jdmiw7.jpg

SON ÖDEMELERDEN BİR EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

16023cm.png

berke.dabag

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vay be 729$ ilk defa internetten bu kadar kazanan biri görüyorum

BU arada herkese duyrulur program VDS'de çalışıyordur Ve 30 açık kaldı Ve hiçbir banlanma olmadı o yüzden artık vds'de çalıştırıcam
Birde Bir hesabı kaç pcde çalışatırabiliyoruz

l3oomerangg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vay be 729$ ilk defa internetten bu kadar kazanan biri görüyorum

BU arada herkese duyrulur program VDS'de çalışıyordur Ve 30 açık kaldı Ve hiçbir banlanma olmadı o yüzden artık vds'de çalıştırıcam
Birde Bir hesabı kaç pcde çalışatırabiliyoruz

Daha dün program VDS imi bozdu diyordun :D Halen kesinlikle tavsiye etmiyorum. Özellikle yatırım yapacak kullanıcılar bu riske girmesinler. Senin banlanmamış olman başkasının banlanmayacağı anlamına gelmez. Yatırdığınız paralara yazık olmasın, bilgilerinize.

berke.dabag

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vdsmi bozma sebebinide araştırdım programı ilk yüklediğimde galiba ben ayarlarıyla oynadım %100 ram kullandığı için vds gümlemiş vdslerde oluyor ama vpslerde çalışmıyor

l3oomerangg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
DG aldı başını gidiyor. Durdurabilene aşk olsun. Tek başına bu kadar yüklü ödemeler yapan başka bir sistem bilen varsa beri gelsin, tecrübelerinden bizde faydalanalım.

301isg5.png

darklordtyana

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
17.01.2014 tarihli ödeme kanıtı konuya eklenmiştir.

Ayrıca,

Hediye thread kampanyalarım 16.01.2014 tarihi itibariyle sona ermiştir. Bu tarihden önce referansımla üye olanların bedava thread hakları devam etmektedir. Bu tarihten sonra referansımla üye olanlar bu kampanyadan maalesef faydalanamayacaktır.

hediye threadlar günü olsa bile saymıyor artık

l3oomerangg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yeni ödeme kanıtı eklenmiş ve konu içeriği güncellenmiştir...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5