Google da google. Google büyük bir firma ve kar elde etmek için yapmayacağı şey yok bence. Takip makip konusunu bırakalım da google i eleştirelim azıcık. Yaptıklarını tebrik ediyorum google in. Bize de yardımcı oluyor çok güzel. Gerçekten microsoftun üstüne de gidiyor da gidiyor. Bunlar iyi eleştiriydi . Gelelim Kötülere. Abicim adsense denen güzel bir sistem yaptın karına kar kattın güzelll. Madem böyle bir sistemin var, milleti sağa sola savurmak yerine adam gibi kontrol etsene kardeşim. Diyelim ki hile gördün. Eminsin ya da değilsin. Değilsin diyebiliyorum bazen saçmalıyorlar. Diyelim ki tamam kesin hile. Bize bir haber versene kardeşim. Desene bak şunu şunu yapıyorsun bunu yapma. Ben inanmıyorum ki o dökümanlarında her şey apaçık anlatılmış. Başıma geldi biliyorum. Bana mail at de ki böyle böyle tekrarı halinde kapatılacaktır. Ya da çok mu uyuz oldun tamam sil paramı , seni uyarmıştım de. Beni atmakla zaten paramı vermediğin halde kendi kazancını da öldürüyorsun. Ayrıca o attıklarından ne kadar para kazandığını siz tahmin edin. Evet bu mailin benzerini google da atsam iyi olacak sanırım eleştiri mahiyetinde. Bari adsense e kayıtlı olmayan 1 adresten atim de "gıcık" alıp hesabımı kapatmasınlar...