Site Adı: pm
Websitesi için istenen en düşük fiyat : Pm
Websitesinin açılış tarihi : 4 ay once falan
Kategori, sitenin içeriği nedir : Online Dizi İzleme
Günlük hit sayısı, kaynak link : 500lere çıktı fakat maalesef zamanım yok. Olsa çok güzel bir site..
Site tüm içeriği birlikte mi satılık: evet
sınırlama var ise neler :yok
Hosting dahil midir : Evet. Reseller
Banlı olduğu sponsor var mı :yok
Banlı olduğu arama motoru var mı :yok
Sitede yer alan yazılımın(lar) lisansı satışa dahil mi :evet ( Özel bot ( film ve dizi ) ve tema vardır. )
Yazılım Lisans sonlanma zamanı :yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb :yok
Site çok iyi yerlere gelecektir emin olun. Fakat artık işim o kadar yoğun oldu ki sitelerimin hepsini satışa çıkarıyorum. Bilen bilir beni. Sitede özel tema ve bot vardır. Bot 1 hafta önceden filmin fragman ve asıl konusu 3-5 tane ayrı ayrı isimle açar. Önceden googlede yer almanızı sağlar. Zaten güzel bir seo çalışması yapıldı. Ayrıca ek olarak sinema botu vardır fakat ben kullanmıyorum isteyen kullanabilir.
Websitesi için istenen en düşük fiyat : Pm
Websitesinin açılış tarihi : 4 ay once falan
Kategori, sitenin içeriği nedir : Online Dizi İzleme
Günlük hit sayısı, kaynak link : 500lere çıktı fakat maalesef zamanım yok. Olsa çok güzel bir site..
Site tüm içeriği birlikte mi satılık: evet
sınırlama var ise neler :yok
Hosting dahil midir : Evet. Reseller
Banlı olduğu sponsor var mı :yok
Banlı olduğu arama motoru var mı :yok
Sitede yer alan yazılımın(lar) lisansı satışa dahil mi :evet ( Özel bot ( film ve dizi ) ve tema vardır. )
Yazılım Lisans sonlanma zamanı :yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb :yok
Site çok iyi yerlere gelecektir emin olun. Fakat artık işim o kadar yoğun oldu ki sitelerimin hepsini satışa çıkarıyorum. Bilen bilir beni. Sitede özel tema ve bot vardır. Bot 1 hafta önceden filmin fragman ve asıl konusu 3-5 tane ayrı ayrı isimle açar. Önceden googlede yer almanızı sağlar. Zaten güzel bir seo çalışması yapıldı. Ayrıca ek olarak sinema botu vardır fakat ben kullanmıyorum isteyen kullanabilir.