oranın sahibinidemi siteden banladınız naptınızDMOZ editorluk basvurum onaylanmadi, Turk sitelerini bu kadar iyi taniyan bir kisiyi neden geri cevirmis olabilirler?
bu cümleye katılmıyorum.sonuçta bende dmoz editörü olarak eçilim fakat referansımda yoktu ve arkadaşım bir tanıdığımda yoktu. ( bunu tartışmak veya muhalefet olsun diye yazmıyorum) beni alırsanız şöyle böyle yaparım gibi bir olayda olmadı tahminimce kategoride ya yeterli sayıda editör vardır ve o kategoriye editör alımı durdurulmuştur yahut forum doldurulurken bir yanlışlık yapılmış olabilir diye düşünüyorum. şimi diyeceksini ki nasıl bir yanlışlık yapılmış olabilir ? başvuru formuna kalkıpta 1900 yılında izmirde doğdum diye başlarsan malesef olmaz tabiki kısa ve öz cümlelerle kategori hakkındaki bilgilerinizi deneyimlerinizi katkıda bulunduğunuz veb sitelerini ve bu sitelerdeki durumunuu kısaca beirtin. ayrıca benden bir tavsiye referans olarak vereceğiniz siteler 3 tanedir bunların 3 ünüde doldurun kategoride listelenmemiş olmasına dikkat edin bu tavsiye edeceğiniz sitelerin başlığını ve açıklamasını sitelerden aydalanarak doldurun.bilgini, referansın dışında, arkadaşlık yada o günkü keyifleridir
beceriksi_acemi arkadaşım bu konuda sana tam anlamıyla katılmıyorum bir nebede olsa ciiyetsizlik olabilir fakat bu cümleye katılmıyorum.sonuçta bende dmoz editörü olarak eçilim fakat referansımda yoktu ve arkadaşım bir tanıdığımda yoktu. ( bunu tartışmak veya muhalefet olsun diye yazmıyorum) beni alırsanız şöyle böyle yaparım gibi bir olayda olmadı tahminimce kategoride ya yeterli sayıda editör vardır ve o kategoriye editör alımı durdurulmuştur yahut forum doldurulurken bir yanlışlık yapılmış olabilir diye düşünüyorum. şimi diyeceksini ki nasıl bir yanlışlık yapılmış olabilir ? başvuru formuna kalkıpta 1900 yılında izmirde doğdum diye başlarsan malesef olmaz tabiki kısa ve öz cümlelerle kategori hakkındaki bilgilerinizi deneyimlerinizi katkıda bulunduğunuz veb sitelerini ve bu sitelerdeki durumunuu kısaca beirtin. ayrıca benden bir tavsiye referans olarak vereceğiniz siteler 3 tanedir bunların 3 ünüde doldurun kategoride listelenmemiş olmasına dikkat edin bu tavsiye edeceğiniz sitelerin başlığını ve açıklamasını sitelerden aydalanarak doldurun.
bu dediklerine katılıyorum 3. cü ve 4. sebebi pm olarak yolluyorum
Bu arada Türk Sitelerini bu kadar iyi tanıdığını neye göre düşünüyorsun ? Toplistin olduğu için mi ?
Hmm, haklısın benimde aklım bu konuya takıldı.. Türk sitelerini çok iyi tanıma neye göre ölçülüyor gerçekten, bizimle paylaşırmısın iyinet?
O zaman bu forumdaki herkes çok iyi tanıyor Türk internetini beceriksiz_acemi.Çünkü herkes online olduğu sürenin tamamına yakınını burda geçiriyor .. Demekki Türk internetini çok iyi tanıyan çok kişi olduğu için herkesin editörlüğü kabul olmuyor .. Doğru mu düşünüyorum senin mantıkla ?