İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dmoz Editörü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Merhaba arkadaşlar aramızda Dmoz editörü olan varmı acaba sadece merak ettim soruyorum bende editör oldumda bir kaç bilgi alayım dedim ;)

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Forza neden eklemiyorsun benim sitemi? Mahsusmu yapıyorsun? Yoksa paraylamı ekliyorsun :p işte dmoz editörlerinin karşabileceği tüm herşey bundan ibaret :p gerçi bende sevmiyorum onları adam gibi siteleri bile eklemiyorlar ama ne yapalım.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
teşekkürler arkadaşlar, :) ne yapın ne edin Dmoz'a sitelerinizi ekletmeye çalışın, bi hafta sonra etkisini görüceksiniz :) 1-0 önde başlamak gibi bir durum söz konusu..siz 1-1 i yakalıyana kadar rakip 2-1 yapıyor yani kısacası söylemek gerekirse avantajı çok.. :)

editör onayından geçiyor siteler,ince eleyip sık dokumanız lazım yani dikkatlice incelemeniz lazım gelen siteleri. :) dmoz editörü var mı aramızda acaba biraz tecrübe alalım ondan..

@osahin

ticaret çok dönüyor,bunu yapan ahlaksızlar varmış malesef..editör bir kaç tanıdık ile konuştum,gerçekten kategoriye uygun ve formu iyi dolduran kişiler mutlaka onaylanıyor dediler.. :)

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Vallahi editör arkadaşlarım benim ekleme yaptığım siteler hep kategorisinin siteleri ve o şekilde 1px yada hideherhangi birşey olmayan spamsız temiz siteler ama çok nadir kabul ediliyor siteler... O yüzden sıkıntı oluyor çokta önemli değil benim için fakat bu sefer dmozdan sıkılıyorum gıcık oluyorum haliyle :p Kimi kategorilerdeyse gerçekten yanlış şeyler görüyorum ve kendi kendime soruyorum gerçekten bu tarz kötü niyetli edötler varmı diye, sonuç itibariyle 1px döşeyenler olduğu kadar kötü niyetli editörlerde bulunmaktadır, bunu yalanlayana ben inanmıyorum

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
@DincerAydogdu

peki abi önerilerini dikkate alıcağım çok teşekkür ederim ;) :)

@osahin

yok yaw onlar 10 dolar alıyorsa ben 5 dolar a hallederim yani problem olmaz :p :p :D şaka bi yana bakalım editörlük nasıl birşeymiş :)

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
60
ben editör değilim ama editörlerden çok site ekletmişimdir :D

site ekletemediğim kategoriler download, bilgisayar donanım, toplist, tema, tasarım gibi bilgisayar ve internet bölümleri sanırım bazı yerlerde işini doğru düzgün yapmayan insanlar var ama çoğu işini iyi yapıyor özellikle yabancılar :D sanada başarılar dilerim inşallah doğru düzgün siteleri sende eklersin.

Unyesil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herkes verilen görevi hakkıyla yapsa olmuyor zaten :) Gelin görün ki her türlü işte tam manasıyla şerefsizler var. Bunlara para yediripte iş yaptıranda bunlardan aşağı değil bence.

Hayırlı olsun!

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Dincer ve su an aklima gelen birkac editor disinda, ozellikle kolay hit alinan sitelerin oldugu kategorileri ele gecirmis ilerizekalilar yuzunden cok sacma isler donuyor.

Daha once de bircok kez yazdigim gibi, Dmoz Turkiye Turk(!) usulu yonetilen bir bolum oldugu icin bence bir ise yaramaz. Yabanci dildeki tum siteler icin basvuru yaparim. Ve buyuk cogunlugu kabul edilir. Ayni icerikteki Turkce siteyi, ayni konseptte bir basvuru ile eklemeye kalktigimda kabul edilmemisti. 5 sene gecti. Hala da eklemiyorum. Bir zararini gormedim. Site satarkende iyi fiyata satiyorum, hit yaparkende iyi hit yapiyor. Bir gun yukarida bahsettigim tarzda kisiler cogunlukta olursa, seve seve basvurumu yapar, Dmoz Turkiye calisiyor derim. O gune kadar Dmoz'un Turkiye ayagi bitmistir, daha da eklemem :)

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ben editördüm - şuan PR li kalite bi kısımda ama o zamanlar böyle PR DMOZ zımbırtıları pek popüler değildi. Ayrıldım... En son bi anket doldurduğumu hatırlıyorum...

PARALI OLMAZSA EDİTÖRLÜK YAPMAM - evet / hayır ... gibi :)

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Beni dmozdan en çok soğutan tam hatırlamıyorum ama Rıdvan diye biri vardı Türkiye' nin en büyük editörüydü ve pkk yandaşı siteleri dizine ekleyip duruyordu. Zaten sonradan aynı kişi Kürtçe bölümünün açılmasına ve o dizininde baş editörü olmayı başarmıştı. Halen öylemi bilmiyorum tabii...

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
yaa bu konunun bile açılması saçma bence editörseniz editörsünüzdür diğerlerini bilsen ne olur veya diğerlerine duyursan ne olur . Ha çıkar amaçlı duyuru yapıyosan o ayrı

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
yaa bu konunun bile açılması saçma bence editörseniz editörsünüzdür diğerlerini bilsen ne olur veya diğerlerine duyursan ne olur . Ha çıkar amaçlı duyuru yapıyosan o ayrı

Ne saçmalıyorsun sen bilader ? konudaki mesajımı okumadan heralde buraya saçma sapan mesajlar yazma . dmoz editörü olanlardan bilgi alıyım diye sormak amaçlı açtım bu konuyu,

senin gibi yobaz düşünceli insanlar sadece kötü olan düşünceye sahip olduğu için bu şekilde cevap verirler , bilip bilmeden İftira atar gibi konuşma Allah katında bunun affı olmaz ..

mesajınızıda rapor ettim..

saygılar

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
arkadaşlar hangi kategoride olduğumu söylemek istemiyorum , bazı insanlar yüzünden sadece Eğitim başlıklı kategorilerin birtanesinde editörüm..

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Abi sen çok haklıymışın,bazı yobaz düşünceli insanları atıcağı iftiralara maruz kalmaktansa hiç editörlük yapmam daha iyidir bırakıyorum editörlüğüde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.