Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Dmoz'a Başvuracam Yardım Lütfen!

fatih atasoy

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
38
Arkadaşlar dmoza ilk kez kayıt başvurusunda bulunacağım. Ama sitemin kategorsini belirlerken tam doğru olduğundan emin olamadım. Sitem yani blogum http://fatihatasoy.com internetten para kazanma yollarına dair bilgilendirmelerin ve tavsiyelerin yer aldığı bir blogdur.

Benim için en doğru kategori hangisidir? Ve bunun dışında verebileceğiniz tüyolar varsa bilmek isterim.

Şimiden teşekkürler...

daniel1336

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
126
O konulardan bana dönüş yapan olmadı hiç...

ata350

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
196
2010 da açılmış.Geri dönüş beklemeyin o konulardan :)

EmiR34

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
301
Hocam dmoza başvuru yapıp moralinizi bozmayın..

cilginsolist

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
38
Ben uzun zamandir basvuru yapipta kabul edileni hic duymadim,kabul edilmediginde bile herhangi bir cevap vermeye tenezzül etmiyorlar..

fatih atasoy

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
38
Arkadaşlar dmoza ilk kez kayıt başvurusunda bulunacağım. Ama sitemin kategorsini belirlerken tam doğru olduğundan emin olamadım. Sitem yani blogum http://fatihatasoy.com internetten para kazanma yollarına dair bilgilendirmelerin ve tavsiyelerin yer aldığı bir blogdur.

Benim için en doğru kategori hangisidir? Ve bunun dışında verebileceğiniz tüyolar varsa bilmek isterim.

Şimiden teşekkürler...

Bakalım kim ne zaman yardım edecek:S?

Færless

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
Şu kategoriyi deneyebilirsiniz.
Ben uzun zamandir basvuru yapipta kabul edileni hic duymadim,kabul edilmediginde bile herhangi bir cevap vermeye tenezzül etmiyorlar..

Yapılan site önermelerine olumlu ya da olumsuz yanıt verilmemektedir. Bir tek siz site önermiyorsunuz ve editörler gönüllü olarak çalışıyor.

cilginsolist

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
38
Şu kategoriyi deneyebilirsiniz.

Yapılan site önermelerine olumlu ya da olumsuz yanıt verilmemektedir. Bir tek siz site önermiyorsunuz ve editörler gönüllü olarak çalışıyor.

Siz editörlerin gönüllü ve adaletli calistigina inaniyormusunuz ben asla ve asla inanmiyorum.Islerini iyi yaptiklarinida asla düsünmüyorum sanalda dolasan dedikodularda var ne kadar dogrudur bilemem ama para karsiliginda siteleri ekliyorlarmis ve ben böyle oldugunada inaniyorum.Bu arada bu kategoriyi deneyin derken orda ne denemesi yapicam aciklarmisiniz lütfen.

mrtogz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
13
3 ay önce başvurdum,daha ses seda yok:p