İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dmoz'un Editöru Yetkilerini Çıkarlari için Kullanabilirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mask

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
GLadiatoR' Alıntı:
Klasik bir sorun genelde 2 kategöride hep sorun yaşıyoruz yine belli yerler :) Şikayet etme hakkınızı kullanınız arkadaşlar iyi çalışmalar.

peki bişi merak ediyorum
burda hiç bir üst editör yokmudur acaba
şikayet edildiginde yapılanı söylese ???

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Selam öncelikle,

Bazı kişiler neden hep ezikliklerini buraya yansıtırlar cin efendi ? o logları yazmışın silindiği için dimi eklendiği zaman neden teşekkür mesajı yazmadın ? şikayet etmesini beceriyosun ama ? bu bir 2 ciye gelince kimse ama kimse hatır icin eklenmiyor o kategorimdeki siteleri bir bir kontrol et link eklettirdiysem o zaman konuş karşıma öyle çık. !!! Sen ve senin gibiler dmozdaki türk editörleri eklenirken iyi eklenmediği zaman kötülersiniz. Ben zamanında evet dmozu suçladım çünki hiç eklenmedim o zaman sesinizi çıkarttınızmı bana destek oldunuzmu odp'de şuan değişen çok şey var artık kimse için kuruluş için eklenmiyor içine girdim bunu gördüm bu forumda odp editörü arkadaşlarda bilirlerki kimseye açıklama yapmak zorunda değillerdir, günde birçok kişinin kuruluşun sitesi güncelleniyor siliniyor ekleniyor. Kaldıki senin siten silinmiş asıl yaygara yapan siz oluyosunuz burda ben bir kaç arkadaşıda ekledim çünki dizinde listelenmeyi hakediyorlardı. Ayrıca senin sitenin bilindik olanıda mevcut odp editörlerinin ne sana nede bir başkasına düşmanlığı yokki sen kendi kendine gelin güvey oluyosun. İstediğin yere şikayetini yaptıysan burda sacma laflar ederek konuyu uzatman senin kadar mantıksız iyi çalışmalar insan karalamak çok kolaydır ama kazanması zordur.

Her foruma başka başka nicklerle yazan bi insanın sözleri umrumdada değil ve inandırıcıda gelip gelmemesi sizin görüşlerinize kalmış hakkını mahkemeye vererek arasın.

Not: sayın forum admini arkadastanda ricam bu konuyu kapatırsa sevinirim luzumsuz postlar polemiklere zamanım yok.

Mask

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba şahsınızı tanımasamda şurda gördügüm bir kaç hatayı belirtmek isterim.
öncelikle
Ustad' Alıntı:
eklendiği zaman neden teşekkür mesajı yazmadın ? .

siz bu görev için talib oluyoranız bunu yapmak görevinizdir. ve insan yaptığı görev sonuucnda teşekkür beklemez.

Sen ve senin gibiler dmozdaki türk editörleri eklenirken iyi eklenmediği zaman kötülersiniz..

hayır (ben dahil olmak üzre) kişiler görevlerini suistimal ettikleri taktirde kınarız. buna sadece türk editörler dahil degil hepsi dahildir.
odp editörü arkadaşlarda bilirlerki kimseye açıklama yapmak zorunda değillerdir
neden yapıyorsunuz o zaman ?
sayın forum admini arkadastanda ricam bu konuyu kapatırsa sevinirim luzumsuz postlar polemiklere zamanım yok
bence bir çok kişinin fikrini yazmaya hakkı vardır. benimde dmoz editörlerinden şikayetim oldu ama arkadaşım benden önce loglarını döktü ortaya. banada link teklifi geldi ve kabul etmedigim için sitem dmoza eklenmemiş uyarısını aldım.
bence kalmalı ve insanlar fikirlerini yazmalı. aksi halde neyin iyi neyin kötü olduğunu nasıl anlayacağız.
birileri sürekli suistimal halinde olucak bizlerde seyirci kalacağız
sebep ??

Saygılarımla

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Mask arkadaşım duman denilen şahıs zorla ekletmek veyaki eklendğinde hiç bir teşekkür mesajı yazmamışken kötülülemekte meşguldur. Herkes istediği gibi yazıp çizebilir ve duman şahsının legalpara eddiği şeylerin çoğu yalandır. Sizin başka editörlerden şikayetiniz varsa sizde onun gibi şikayetinizi bildirebilirsiniz iyi çalışmalar.

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
saçmaladiğinin farkında değilsin, yuzsuzluğun bu kadarınada pes
senin gibi şahiyetsiz şahıslarin DMOZ gibi bi yerde barınmamasi lazım. sitemi dmozdan kaldırmanın sebebini site açılmıyor yazmıssın yuzsuz insan sitem hiç kapanmadi.!
sitemi daha evvel veya daha sonra neden kaldırmadin? linkleşme teklifini red ettiğim gun kaldırıyorsun başka gun kaldırmış olsaydın evet olabilir eklendi demek uygun görulmedi kaldırıldı der geçerdim.
ama sen çıkarci menfiatci yuzsuz + yalancı kişilksiz bi kişisin o yuzden senınle tartısmaya girmiyecek kimin ne mal olduğunu anlayan anlamıştır.

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Hakaret edebilirsin çünki yarası olan gocunur aynen sana iade ediyorum o laflarını ve forum admini arkadaşıda görevine davet ediyorum. Acını herkesle paylasabilirsin.

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ustad' Alıntı:
Not: sayın forum admini arkadastanda ricam bu konuyu kapatırsa sevinirim luzumsuz postlar polemiklere zamanım yok.

Konunun kapanip kapanmamasina sen karar veremezsin. burda dmozun bi editorun yetkılerını çıkarları için nasıl kullandiğini dile getiriyoruz bununla tum forumuda bilgilendirmiş oluyorum.

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Sen forumu bilgilendirmıyor kendi sorunlarını hakaret derecesinde yazıyorsun bilmem anlatabildimmi ?

captainzap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dmoz'un Editöru Yetkilerini Çıkarlari için Kullanabilirmi?

yazılan cevaplar başlığa yorum olarak yazılmıştır.
Kusura bakma ama ustad samimi bulmadım seni kolay gelsin bol dmoz a ekli sitelerin olsun.

rastgele.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba,
Biz aslında şunu kabul etmeliyiz makamlar yetkiler çıkarlar için kullanilir kim kullanir? mesela bir insan milletvekili olmak icin ne yapar reklam secim propogandasi vs. ne harcar emek para; karşılıgında ne ister tabiki para cünkü yatirim yapilan herşey bir iştir. Bu küçük örmek sanırsam yeterli.
Gelelim yetkisini kötüye kullanmaya bu kişinin yetiştirili tarzına göre degişir ahlaksız ise yapacak şey yok ahlak sahibi insan hak hukuk gözetir. Ancak %99 muz şahsi menfeatlerimiz dogrultusunda ahlaksız oluyoruz. Tüüüüh bize :)

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evet ustad,
msn loglarını gördük, pek de uydurulumuşa benzemediğine göre bir de yüzsüzlük yapıyorsun. link teklifini kabul etmediği gün silmişsin adamın sitesini, sebep olarak da açılmadı demişsin. yalan olduğunu sen, ben, duman ve diğer herkes eminim biliyor ve gelmiş yüzsüzce kendini savunuyorsun.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
:( ufff uffff, anlamiyorum. Bu gurbet adami boyle yapiyor iste.

mener

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
qdin' Alıntı:
Biz aslında şunu kabul etmeliyiz makamlar yetkiler çıkarlar için kullanilir kim kullanir? mesela bir insan milletvekili olmak icin ne yapar reklam secim propogandasi vs. ne harcar emek para; karşılıgında ne ister tabiki para cünkü yatirim yapilan herşey bir iştir.

Millet vekilleri, adları üzerinde, vekillerdir. Milletin vekilleridir, sözcüleridir. Görevleri dolandırıcılık değil vekalettir. Göreve gelmek için yaptığı hiçbir harcama vatandaşı ilgilendirmez. Zira kimse kimseyi milletvekilliği koltuğuna zorla oturtmamaktadır. Adaylık şahsın kişisel kararıdır. Şahsın, vekillik için çok büyük harcamalar yapmış olması milleti asla ve asla bağlamaz. Harcama yapmış olmaksa yetkiyi kişisel çıkarları için kullanmasına asla ve asla gerekçe olamaz.

Kişisel görüşün gerçekten buysa, milletvekillerini eleştirme hakkını kaybetmişsin demektir, hatırlatırım.

GeneraL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Bu logların uydurma olduğunu gercekten inanmıyorum. Uydurma olan log kendini belli eder idi, Ustad o logların yalan oldugunu başka bir yerde söyleme inanmazlar. ;)

ZApToR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
site açılmıyor gibi bir gerekçeyle siteyi geçici olarak beklemeye alabilirsin ama site aktif yayına dewam ettikten sonra odp de şartsız gerekçesiz listelemek gerekir eğer listelemiyorsan bunda ciddi anlamda bişi aranır:)

Impetus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dmoza son uc senedir bir tane sitemi ekletebildim bir tanesi de ben yollamadigim halde eklenmis. yüzlerce site yaptim bugune kadar. rakama bakin. adamlar keyiflerine gore is yapiyorlar bunu bilmeyen mi var. sitesini ekletemeyen editor oluyor burada. kendi sitelerini ekledikten sonra da dmoz a ugramiyorlar. bazilari da ustat ornegindeki gibi dizini kendi cikarlari icin kullaniyor. o yuzden ugruyor dizine. hal boyle olunca gonderdiginiz site yillarca beklemede kaliyor. cunku editor denen "gonullu gorevliler" gorevlerini kendi sitelerini eklemek yada keyiflerine gore site secmek saniyorlar.

Yukardaki msjlardan birinde dendigi gibi google odp ye bu derece onem vermese kendi dizinini kullansa dmoz alelade bir site haline gelir.

bana gore dmoz un Türkçe bolumu trash...

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Size ne diyeceğimi bilmiyorum meydan sizin konuşun durun daha ne diyebilirki dilin kemiği yok buyrun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5