İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dmoz'un Editöru Yetkilerini Çıkarlari için Kullanabilirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ustad' Alıntı:
Size ne diyeceğimi bilmiyorum meydan sizin konuşun durun daha ne diyebilirki dilin kemiği yok buyrun...

Ustad sen editörsün sanırsam benim sitemi eklermisin dmoz a :) madem çalişiyoruz madem dmoz yetkilileri iyi buradaki herkez arkadaşınız ekleyinde sitelerimizi bizde diyelim ne mutlu sizlere.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
@qdin senin siteni direk google ana sayfaya link olarak ekleyelim ne dersin?

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Caesar' Alıntı:
@qdin senin siteni direk google ana sayfaya link olarak ekleyelim ne dersin?

Adsense denen bir olay var saol ihtiyacim yok verrim reklami eklerler.
Burada anlatılmak istenen okudugum gördügüm anladigim kadari ile DMOZ editörlerinin cıkarlari dogrultusunda hareketler yaptigi. madem böyle bir durum var madem bu arkadaşlar masum bunuda göstermek icin kendi cevresindeki arkadaşlarina yardimci olsun diyoruz. Yoksa Umurumda deil DMOZ da google da ben sitemi adam akıllı yaparsam google zaten beni indexleyecek.

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
qdin bak burda veya diger forumlarda araştır kimlere yardım etmişim görürsün zaten tek bu şahısamı kıllığım var ben gönüllü editörüm rüşvet almamışım onun veya başka birinin sitesine boyle ekliceksin diye zorlatmamışım ODP kuralları cercevesinde site güncellemeye çalışıyorum, bu kadar karalamaya pes yani. Boş insanlar boş konusarak zamanlarını harcarlar ayrıca hasretimsin.com a girin bakın bu şahısın sitesi ban yemiş usulsuz siteleri acan dmoz editörlerimi yoksa bu kişimi insan önce aynada kendine bakar sonra başkasını aşalar.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
iyi de başında aklın neredeydi de ekledin madem uygunsuz laf ayağı yapmayalım.

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Bir sepetten 1 tane çürük elma çıkar boyle der türk milletiyiz işte saygılar. caesar ayakla bacakla işim olmaz.

captainzap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
qdin' Alıntı:
Burada anlatılmak istenen okudugum gördügüm anladigim kadari ile DMOZ editörlerinin cıkarlari dogrultusunda hareketler yaptigi. madem böyle bir durum var madem bu arkadaşlar masum bunuda göstermek icin kendi cevresindeki arkadaşlarina yardimci olsun diyoruz.

bir nevi rüşvet ?

ne kadar zeki bir milletiz.

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
al biri daha ne diyiyim bu konunun sonu boyle gidicek sanırım başarılar.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bende sustum arkadaşlar. herkez kendince yaptiginda haklidir kendine göre tabi. kapayalim gitsin bu konuyu

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
11-08-2006 tarihinde arkadaşın siteyi incelediğinde ulaşamadım dersen bu muhabbet kapanır...

ki o gün siteye erişim olmadı diyerek dizinden silmişsin...

bunu yalansız bir şekilde evet bu arkadaşın sitesine ulaşamadım dizinden o yüzden çıkarttım dersen eyvallah derim... ben seni haklı görürüm...

ama o site o gün faal durumdaydı... ulaşımın olmadığı bir zaman yoktu...

bunu bitirmek istiyorsan büyük harflerle bunu yaz yeter...

BU ARKADAŞIN SİTESİNE ULAŞIM YOKTU VE DİZİNDEN SİLDİM... :) unutma dünyalık yaşamıyalım yalan en büyük günahlardandır...

Hadi cümleten hayırlı işler iyi çalışmalar...

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
cevap vermiyecektim ama madem söz gene bana geldi bunuda cevapliyacam.
hasretimsin.comla benim yakından uzaktan hiç bi alakam yoktur.
hatiramsin.com'dan bahsetmek istedin sanırım, evet o sitede bana aitti ve muyap tarafindan kapandi.
sebep; Amaç bende bi çok webmaster gibi kullanicilara iyi içerik sağlamaktı free bi mp3 scripti atarak baska bi sitenin mp3lerine link vermiştim mp3lerin buyuk bı kısmınında lınkı çalısmıyordu fazlada önemsemıyordum mp3 kısmını sonuçta site MP3 sitesi değildi Domain ismindede zaten anlaşiliyor fazla laga lugaya gerek yok.
kendine burda temize çıkarmaya çalısırken muyap tarafından kapanan sitemi bana koz olarak kullanma MU-YAP'tan mail aldiğim gun muyapin ne olduğunu bilseydim site kapanmiyacakti ama acemiliğime denk geldi + şuanda istesem o siteyi tekrar açarim taahutnamede gecen *100.000$ ödemeyi itirafsiz ödemeyi kabul ediyorum* metni için imzalamiyorum.

Dmozu karaladiğin gunlere dönelim
http://www.r10.net/dmoz-ve-diger-dizinler/5867-bole-bir-olay-var-buyrun-cenaze-namazina.html
insan birazda olsa kendinden utanmali bu kadarda yuzsuzluk olmaz.

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Dönebilirsin çunki o zaman o kategoriden birçok kişi şikayetciydi önce yasal işler yap sonra karalamarımı eleştir. Konuyu acan sensin vede diyorsunki cvp vermicektim dmoz yasal olmayan siteleride eklemez bunuda söyleyim bilgin olsun mp3 lerle yolunu bulan ilerleyen webmaster arkadaşlarda neden eklenmiyoruz demesinler senin gibiler yüzünden işte ODP editörü şu durumdan sonra çıkıp burda site ekliceksede eklemez çünki senin görüşünle benim veya editör arkadaşlarının görrüşleri çakışıyor madem bana suç atıyorsun neden bana tekrar ekletmeye çalışıyorsun gönüllü editör olduğumu unutma sıra sana gelince güncelleme olacaktır.

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Burdaki konumuz MU-YAP tarafından kapanan Hatiramsin.Com değil.

Burdaki konumuz DMOZ editörunun çıkarlari için sildiği Turksevdasi.Com'dur.

Konuyu çarpıtmayalim.

ZApToR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ustad' Alıntı:
Dönebilirsin çunki o zaman o kategoriden birçok kişi şikayetciydi önce yasal işler yap sonra karalamarımı eleştir. Konuyu acan sensin vede diyorsunki cvp vermicektim dmoz yasal olmayan siteleride eklemez bunuda söyleyim bilgin olsun mp3 lerle yolunu bulan ilerleyen webmaster arkadaşlarda neden eklenmiyoruz demesinler senin gibiler yüzünden işte ODP editörü şu durumdan sonra çıkıp burda site ekliceksede eklemez çünki senin görüşünle benim veya editör arkadaşlarının görrüşleri çakışıyor madem bana suç atıyorsun neden bana tekrar ekletmeye çalışıyorsun gönüllü editör olduğumu unutma sıra sana gelince güncelleme olacaktır.

arkadaşın sitesi açılmıyor gerekçesiyle listeden kaldırdığına göre şuan site aktif yayında şartsız koşulsuz listelenmesi gerekiyor.Bu olayda editör görüş çakışması gibi bir durumda söz konusu değil bir neden atıp siteyi listeden çıkarmışsın şuan yayında olan bir siteyi eklemen gerekiyor eğer eklemiyorsan ortaya attığın gerekçeyle çelişiyorsun demektir buda görewi kötü kullanma nedenidir..

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Gönüllü editörler illa ekliceksin diye bişey söz konusu olamaz zamanı gelince eklenir sırada olan siteler olabilir.

ZApToR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ustad' Alıntı:
Gönüllü editörler illa ekliceksin diye bişey söz konusu olamaz zamanı gelince eklenir sırada olan siteler olabilir.

ne alaka şimdi zaten sitesi odp de listelenmiş durumdaydı nedeni ortaya koyduktan we listeden çıkardıktan sonra isterse o kategoride 100.. veya daha fazla site beklemede olsun öncelik bu arkadaşın sitesinden yanadır.O kategoride bekleyen sitelerden daha önce odp de listelenme hakkını belirttiğin nedenle geçici olarak elinden aldığın site elde etmiştir.

mener

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ustad' Alıntı:

Ustad seni Dmoz editörü yapan çok büyük bir hata yapmış.

Kesinlikle editörlüğe yakışmıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5