Ustad' Alıntı:Size ne diyeceğimi bilmiyorum meydan sizin konuşun durun daha ne diyebilirki dilin kemiği yok buyrun...
Ustad sen editörsün sanırsam benim sitemi eklermisin dmoz a
![]() |
![]() |
Ustad' Alıntı:Size ne diyeceğimi bilmiyorum meydan sizin konuşun durun daha ne diyebilirki dilin kemiği yok buyrun...
Caesar' Alıntı:@qdin senin siteni direk google ana sayfaya link olarak ekleyelim ne dersin?
qdin' Alıntı:Burada anlatılmak istenen okudugum gördügüm anladigim kadari ile DMOZ editörlerinin cıkarlari dogrultusunda hareketler yaptigi. madem böyle bir durum var madem bu arkadaşlar masum bunuda göstermek icin kendi cevresindeki arkadaşlarina yardimci olsun diyoruz.
Ustad' Alıntı:Dönebilirsin çunki o zaman o kategoriden birçok kişi şikayetciydi önce yasal işler yap sonra karalamarımı eleştir. Konuyu acan sensin vede diyorsunki cvp vermicektim dmoz yasal olmayan siteleride eklemez bunuda söyleyim bilgin olsun mp3 lerle yolunu bulan ilerleyen webmaster arkadaşlarda neden eklenmiyoruz demesinler senin gibiler yüzünden işte ODP editörü şu durumdan sonra çıkıp burda site ekliceksede eklemez çünki senin görüşünle benim veya editör arkadaşlarının görrüşleri çakışıyor madem bana suç atıyorsun neden bana tekrar ekletmeye çalışıyorsun gönüllü editör olduğumu unutma sıra sana gelince güncelleme olacaktır.
Ustad' Alıntı:Gönüllü editörler illa ekliceksin diye bişey söz konusu olamaz zamanı gelince eklenir sırada olan siteler olabilir.
qdin' Alıntı:Adsense denen bir olay var saol ihtiyacim yok verrim reklami eklerler.
mener' Alıntı:Adwords olmasın o?
Ustad' Alıntı:Gönüllü editörler illa ekliceksin diye bişey söz konusu olamaz zamanı gelince eklenir sırada olan siteler olabilir.