Evet emniyetimiz artık bu konularda uzman bence Legal Olarak bazı yerlere başvurusanız bence daha iyi olur.. Hem elinizde belgeler var artık emniyet eskisi gibi değil hep gençlerden oluşuyor ve herşeyden haberleri var Şükür...
port açmamışlarsa sanal proxy iseler hemen 2 satır kodla çözerim işikişiliklerine de proxy uygulamış o kadar çok kişi var ki
kişiliklerine de proxy uygulamış o kadar çok kişi var ki
port açmamışlarsa sanal proxy iseler hemen 2 satır kodla çözerim işi
en iyisi bir kişiyle alıs veriş yapmak icin ilk oncelikle buraya bir konu acalım bu adam nasıl diye sonrup alıs verişinizi yaparsınız. benım dusuncem bu.
itrader olursa , iyinet boşu boşuna zan altında kalabilir.
neticede 10 spam üye yada anlaşmalı üye + verirse iyi itrader olacaktır satıcı... diğer tersi olur.
istismar edilebilir yani
25 ytl icin gidip dava acsam 500ytl gider dostum
Öyle birşey yok CMUK var o dediğin eskiden di .. Devlet sana Avukat veriyor ve bu işlemler ücretsiz ortada dolandırıcılık var bunun üzerine herkes senin gibi gitmez yalan yanlış konuşursa daha çok dolandırılırsın UNUTMA... Artı davandan vazgeçersen Kamu Davası açılıyor o Dolandırıcının peşini bırakmıyor devlet. Ülkemizin kanunları eskisi gibi değil..
olabilir benim kanunlarla o kadar aram yoktur tam olarak bilmiyorum. benim tek anlamad1g1m Konu Su 25 ytl 1c1n 1nsan bu kadar duserm1 anlamad1m g1tt1.
her suç için içeri girmek gerekmez aslında. ama dolandırıcılık caydırıcı bir cezası olması gerek bence. içeri girenden öte acaba para veya kınama cezası almış olan var mı ben onu da merak ediyorum.
bence alışveriş yapacağın kişinin kimlik bilgilerini vs. almaktan öte iki tane arkadaşından sor bu kişi nasıldır diye :?: