hakkaten ilginç biri sanırım sorunları var
Anlam veremedim. Bence tedaviye ihtiyacı var.hakkaten ilginç biri sanırım sorunları var
Arkadaşlar bu malum şahıs kendi sitesini ben heklemişim gibi bi index atmış daha önce bahsetmiştim. whoisinden bulamadım hosting firmasıyla irtibata geçip bunun kaldırılmasını talep etmek istiyorum. Biri bana yardımcı olabilir mi ? Ayrıca benim e-ticaret sitelerime benzer birkaç site yaparak avrupadaki insanların paralarını paypal yoluyla toplayarak ürün göndermemiş (yani benim Logomu ve ünvanımı kullanarak avrupayı da biraz dolandırmış)
Belki de haklısın Mywedding.. Böyle bir ortamda paranoyak olmamak elde değil. Özellikle de toplum bilinci yeterince gelişmemiş yeni yetmeler, midemizi bulandırmaya devam ettikçe, bizim "ya" ile başlayan sorularımızın/şüphelerimizin ardı arkası kesilmeyecek. Eğitim şart
Herneyse uzun lafın kısası Talip'i tanırım ve "medeniyet" seviyesine ulaşabilmiş arkadaşlarım listesine gönül rahatlığıyla yazabilirim adını. Kendisi bu kadar aciz ve basit işlerin peşinde koşacak adamlardan değildir...
valla kızan kızsın umrunda değil ama tokat yiyene iyi oluyor.
Ki birde çıkıp giden 400$ umrumda değil ben zaten onu kısa zamanda kazanıyorum diyen biriyse hele.
Çünkü o kadar parayı kısa zamanda kazanabilen birinin para tecrübesi olmalıdır yoksada o kadar parayla oynamasın yok eğer oynayacam dersede herşey bir tecrübe oldugu için bu tecrübeyi yaşatanlara teşekkür edilmesi lazım çünkü nasıl olurda 400$ ilk gördüğün adama verilir...
allah seni 4000$ vermeyesin diye ödüllendirmiş hiç sızlanma bence
Arkadaşlar talip hikaye uyduracak birisi değildir.Kendisiyle daha önce baya iş yapmıştık güvenilirdir kesinlikle yalandan yere böyle şeyler yapmaz.