Sence Gercekten Butur İşleri Para İcinmi Yapiyorlar , Yoksa Yaptiklari Birseylerin Karsiliginimi Azda olsa Katkisinimi istiyor, Sevgili Kardesım Şunu Diyeyim , Adense Reklami Belki Kazandirmaya Bilir pek , Ama 1 Yillik Bir hosta 80 Ytl Oduyorsun Wepin Var , Siten Var Yilda Bir Kere 80 Ytl Vermisin Koyarmi Misal Veriyorum Koymaz Belki Ama O Gun Gelip Cattiginda Hay allah Hiç Yok Yere Simdi 80 Ytl Bayil Zaten Elde Avucta Yok Sirasimi Simdi Diyebılırsın Bu Lafimi Unutma Sen Deil Bir Baskasi veya Ben , Onun icin Demek istedigim Kimse Adense den Para Kazanıp Zengin Olucagimdan Deil , Bir gun Geldiginde Hay Allah Host Parasımı Vericez Birde Dememek İcindir Bu Bir Gercek Niye Reklam Aldigini ilk Once Bir dusunmek Lazım Elbette Zengin Olmak icindeil Anlatabıldımmi , Bumudur Hesap Kitap Olayi Demissin Son Cumlede , Sevgili Kardesim Simdi Sana Sorayim , Sen Adense Hesabindan Gecimmi Sagliyacagini Saniyorsun , Zengin Olmayimi Dusunuyorsun , Yoksa Yoksa Ne ?? Tabiki Yaptigin İşleri Bedevaya Getirmek Unutma Herseyin Eglence Oldugunu Kardeşş... Buyuk Oyun Buyuk PaRa Varmi , Unutmayalimki Egerki Adense Reklami Gercekten Gelir Getirseydi , Ne Mafya Birakir Ne Parasi olan , Ne Kadar Anlata bıldım Bilmiyorum , Adense Reklami Benim İcin Sadece Şunu İfade Eder , Gunu Geldiginde Hay Allah Yinemi Host Domaın Parasi Dememek İcin Adense Vardir

.. PaRa Kazanmak İstiyorsan ( Texsas Holdem ) Anladinmi İyi Dusun Aklini Kullan Sevgili Guzel Kardesım