bayilikden sözetmiyorum kendime site açacam domain kaydını nasıl yaparım onu soruyorum ?
domain (alan adı ) kaydını kendimiz nasıl yapabiliriz ?
domain (alan adı ) kaydını kendimiz nasıl yapabiliriz ?
Kardeş 2010 yılından beri bir domain alıp bir site açamadiysan bence git akvaryum balık besle fotoğraf çek müzikle uğraş. Boşver ugrasma bu islerle.
Ne alakası var ? Belki forumda daha önceden bilg. ilgili bir sorun üzerine gelip üye oldu. Şimdi de yardımcı olmamız için konu açtı. Ayrıca bu işe kimse yeni giremez mi ? Sende bu işe girdiğinde bir şey bilmiyordun bende.
@beto07, merhabalar, önceki sorularını veya üyelik tarihini bilemem ama; sorulara bu şekilde cevap veripte kavgaya ortam hazırlamayın.
@kalem, merhabalar. Domain kaydınızı herhangibir domain firmasından yapabilirsiniz. Ödemeniz gereken ücret uzantıya göre değişecektir. Ama com, net, org gibi uzantılar ile 17-19 lira arası bir ücret talep ediliyor. Şayet sorduğunuz bir firmadan değilde, firmaların kaydettiği gibi bir bayii olmadan domain kaydetmek ise bilemeyeceğim.
@beto07, hocam konu akışını bozmak istemem. Ama belirteyim. Bu konuya yazacağımız cevapları sadece konu sahibi için yazmıyoruz. Bu aramaları yapıp arama motorlarından konuya dahil olan diğer ziyaretçi ve kullanıcılar için yazıyoruz. Dolayısıyla hani balık besle falan gibi tabirler yerine ilgilenmediğimiz konulara yorum yazmayalım ya da konudan koparak (buralara gelebilecek) yeni mesajlar getirecek yorumlar atmayalım.
Ben sizi anladım, o konuda bir şüpheniz olmasın. Bende kendimi anlatabildiysem ne mutlu bana.