Örnek: Hürriyet.com.tr haber kelimesinde birinci sırada, domainde haber kelimesi yok hedef kelime haber ve sadece title de haber kelimesi var ama kafada çıkıyor. Buradan hesaplayın işte
Abi doğru söylüyorsunuz da Hürriyet,Milliyet gibi siteler Google ile Haber konusunda anlaşmalı siteler.İsmini hatırlayamıyorum Google news'te bir haber paketi var.Bu sitelerden haber takip edebilirsiniz gibi...Bu anlaşmanında etkisi olabilir,reklamları sayesinde çok ziyaret edilmesinin de olabilir,çoğumuzun toplam backlinkinden kat kat fazla olan backlinklerin de etkisi olabilir....Kısacası,arkasında milyon dolarlık yatırımlar bulunan bu sitelerin bize örnek olabileceğini düşünmüyorum
Kendimden örnek vereyim,aldığım domain ilk index aldığında oldukça popüler bir konuda ilk sayfa da başladı,hedef kelimemde.Sonra aldığıma pişman olup hiç ilgilenmeme rağmen 2.sayfa civarlarında yer aldı.
O yüzden domain diyorum;title'ı herkes koyabilir ve istediği zaman değiştirebilir,mesala;bir sağlık sitesinde siyaset title'ı da yer alabilir.Google'ın istediği de sorgularla en alakalı sonuçları döndürmek olduğundan çöp sitelerden ziyade alakalı siteler olmasına dikkat edecektir.İçeriğinizle alakalı domain her zaman önce gelir.Yok benim sermayem çok,reklamım backlinkim çok olur diyorsanız.Title ile de güzel yerlere gelebilirsiniz.
Benim projelerimin vazgeçilmezi;İçinde içeriğimin geçtiği domain ve içinde içeriğimin geçtiği title