Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Donanım Haber Coşmuş

X

Xman

Misafir
Şu an donanım haberde 12000 kişi online ve bunların 500 den fazlası mobil cihazlarla foruma bağlanmış durumda. Adamlar dağda bayırda bile DH'ye girmeden duramıyorlar bu ne büyük aşktır :):)

Karluk

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
55
Kedidir o kedi...

X

Xman

Misafir
Bi konuya mesaj yazıyorum daha sayfayı yenilemeden cevap gelmiş oluyor altına..-

Z.YÜKSEL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
78
Türkiye'de nerede teknoloji meraklı insan varsa üye zaten oraya dh hep öyleydi.Farklılık yaratmayı severler :p

netster

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
74
Donanım haber aşırı reklam dolu olduğu için uzun süredir devamlı takip etmiyorum. Sadece satacağım veya alacağım ikinci el ürünler varsa ziyaret ediyorum.

Bari o online listesini gizleselerdi o ne öyle :D

Z.YÜKSEL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
78
Bu arada herzaman merak etmişimdir 500k üyenin olduğu biryerde hiç mi sorun çıkmaz yönetimleri 10 numara gerçekten taktire değer bir yönetim anlayışları var. (500k rakamında çok büyük abartı yoktur birçok site var bu şekilde fakat DH kadar aktif değil yanlış anlaşılmasın)

X

Xman

Misafir
ben 2004 ten beri üyeyim, yönetimlede herhangi bir üye ile de hiç sorun yaşamadım bugüne dek, bayağıda alışverişim olmuştur.

Z.YÜKSEL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
78
ben 2004 ten beri üyeyim, yönetimlede herhangi bir üye ile de hiç sorun yaşamadım bugüne dek, bayağıda alışverişim olmuştur.

Doğrudur, wm forumlarındaki birçok arkadaşımız bu konulara yatkın bilinçli birer kullanıcı olduğu halde birçok kez sorun çıkabiliyor yönetim-üye arasında fakat ben bu sitede hiçbir zaman öyle bir probleme rastlamadım.

T

trgy

Misafir
Donanımhaber'e bi araba konularına bakmak için giriyorum ne alakaysa.. bir de meşhuuur komik olaylarına bakmak için. :D

Silence-

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
149
Donanımhaber'e bi araba konularına bakmak için giriyorum ne alakaysa.. bir de meşhuuur komik olaylarına bakmak için. :D
Komik loglari, o kadar üyenin içinde kaçınılmaz oluyor yıkıyor benide..

@trgy XD UmARIm AnlaTAbiLmİşiMdir.

BlackThorn

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
82
Bu asp sistem nasıl kaldırıyor bunu ilginç. vBulletin'in kaldıramadığını hiçbiri kaldıramaz diye düşünür dururum hep :p

gokhans19

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
415
Severim donanımhaberin forum sayfalarını. Arayıpta bulamadığım bilgi neredeyse yok. Beğeniyle okurum. Özellikle telefon inceleme sayfaları güzeldir.

Adamlar ne yazıyorsa en küçük ayrıntısına kadar yazıyorlar. Millet n79 nedir bilmezken bunlar alıpta n79la n95i karşılaştırma testi yapıyolardı sayfalarca.

PolarXTR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
"Yeni mesajları göster" gibi bir fonksiyonları yok mu ben mi göremiyorum?

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
online listesi, kategori listesinin uzunluğundan daha fazla :D sayfayı indir indir bitmiyor:D çok sağlam bi forum

Silence-

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
149
Bu üyelerle harbe bile gidilir:)

bybart

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
67
bilgisayar sorunlarıyla, elektronikle ve elektronik bir parçayla ilgili yorumlara kesin bakarım işim düştüğünde. Ana sayfada ki video kısmında ve www.bolumsonucanavari.com olarak donanım haber kalitesini gösteriyor zaten kendi markalarını yarattılar helal olsun.

BlogKaan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
61
Dh aşkı başka oluyor :)
Hele konu dışı bölümü anlatılmaz, yaşanır :)

FireLord

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
49
O sitede nasıl dolaşıyorlar ya full reklam iğrenç bi tasarım foruma benzediği belli değil zaten dünyanın parasını kazanıyorlar bari adam gibi vbulletin kurun ya

BlackThorn

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
82
O sitede nasıl dolaşıyorlar ya full reklam iğrenç bi tasarım foruma benzediği belli değil zaten dünyanın parasını kazanıyorlar bari adam gibi vbulletin kurun ya

Oranın vBulletin'e geçmesi demek 5 tane daha + sunucu demek. :D