![]() |
![]() |
Anyone' Alıntı:ben uygun-değildan beş kuruş cebe atmıyorum. dialer sitelerine destegimi göster ? 2 tane garip uygun-değilcu demişsin. ben uygun-değildan beş kuruş atmıyorum ki. bunu dialeri bilenler anlar ve kodu yiyenler. sizin anlamanız güçtür. parayı sedo comdan kazanıyorum. ayda 600 yuro başka hiçbirşey yok.
Kaliteli iş yapıyorum. merak etmeyin. dopdolu net tamamen temizdir. ve hiç kötü bir siteye linki yoktur. KISACA ÖZETLEMEK GEREKİRSE USERLARA YARDIMCI OLUYORUM 7/24 Destek veriyorum. yapmaları gerekenleri öğretiyorum.. yiyen veya yedim die gelen herkes bilir
yasaklinkler' Alıntı:girişte başlangic sayfasini degiştiren kodda dialer yok hadibee.netten bahsediyorum..
dialer olan dosyanin boyutu 3 kb vb. olmaz.
Mavionline' Alıntı:Yani kimin ne kadar kıt olduğu açıkca ortada ama genede yardımcı oluyum sana. Onun sitesi bunun sitesi böyle diyen arkadaş siteye kendi sitesine başvuru yapıldığı için girmiş ve oluşan sorunlardan dolayı uyarı yapmış bunun neresi kötü sana ne giren çıkan var rahatsız oldun. Adam istediği siteye girer ve sitedeki trojanlar vs. konusunda istediğini uyabilir.
Daha cevap yazma olayı uzatma. Çok uzatmak istiyorsan ve İstanbuldaysan uzatabiliriz. nette daha fazla uzatmanın manası yok.
Ahahahahaaa walla hiç gülesim yoktuHepsiSır' Alıntı:Dopdolu.net Kaç yıldır Bildiğimiz ayakta duran kaliteli site. O adam herşeyi userları düşünerek yapar. bundan yüzde 1 milyon eminim. arkasından lütfen konuşmayın. bir user olarak kime yardımcı olmadı. siz bilmezsiniz. dialerdan kaç kişinin canını yandığını o adam bunu düşünüyor. Lütfen Daha cok Adamın arkadasından böyle konuşmayın. cidden bişiler yapıyor ve siz buna hayır diyorsunuz. eğer şerefsizlik yapsaydı dialeri bsardı. ve 3 gün sonra tüm biriken kilitli sayfaları açmazdı. açtığında html bile veriyor. abi böle böle yap bunları yükle fln diye. dopdoludaki kaliteyi hanginiz düşündünüz ki ?
www.ucankus.net
Anyone' Alıntı:http://www.webservis.gen.tr/cgi-bin/analiz.cgi?username=dopdolunet&webservis=1
çok konuşmayın hittim ortada hitti yüksek olan karşıma cıksın. locationda hittin nereye nekadar nasıl geldiğide ortada. 200 hittiniz var diye webmaster mı oldunuz ? 7 yıldır site yapıyorum. size zamanımı verdim. çocuk gibi tartışıyoruz. 8 bin hitti ve üstü olan bu işlerden anlayanlar konuşsun.
Anyone' Alıntı:http://www.webservis.gen.tr/cgi-bin/analiz.cgi?username=dopdolunet&webservis=1
çok konuşmayın hittim ortada hitti yüksek olan karşıma cıksın. locationda hittin nereye nekadar nasıl geldiğide ortada. 200 hittiniz var diye webmaster mı oldunuz ? 7 yıldır site yapıyorum. size zamanımı verdim. çocuk gibi tartışıyoruz. 8 bin hitti ve üstü olan bu işlerden anlayanlar konuşsun.
Anyone' Alıntı:nette 1 yıllık adam olda gel. hitti olmayan işi bilmeyen demektir. sende ölesin. hadi canım yaylan buradan.
Yok ya ti ye almıyom zatende, attığı mesajları çok komikmexut' Alıntı:hehe bosver aldırma![]()
Ne oldu? İşine gelmedi galiba.Anyone' Alıntı:anlamıyorsanız ne diye yazı yazıyorsunuz ? benim cevabım anlayanlara. bilmiyorsan niye işe manydonoz oluyorsun ? cevabı aldın galiba hadi işine şimdi
anlayanlar yazsın. burası deneme tahtası değil