Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Dubaideyim Birşey İsteyen Varmi...

sepya

0
Üye
Reaction score
0
bu adama öyle bir yanlış yapacak yoktur inşallah... "Güvenilir markadır"

M

messmedia

Misafir
Geveze.at' Alıntı:
Avusturya da ayni fiyat. Hatta dahada ucuz. Buradan bunlarin ticaretini mi yapsam ne :)

bence sep yap sevmem at'ı ama ne yapalım orası öyle ise sen yap o ikinci elini 230 dolara satıyor, sen daha uygun yap :D

G

Geveze.at

Misafir
messmedia' Alıntı:
bence sep yap sevmem at'ı ama ne yapalım orası öyle ise sen yap o ikinci elini 230 dolara satıyor, sen daha uygun yap :D
Ikinci eli mi 230$
Burada yeni cikan o minicik psp 249€.
Arastirmadim daha ucuz yerlerde var. Bu adresini verdigim yer okadar ucuz biryer olmadigi halde yinede fiyati makul.
Bakiniz

www.saturn.at

Hele ikinci el ps ler valla 100€ ya bile var. Dahada ucuzunu bulmak cok rahat mümkün

pigeon

0
Üye
Reaction score
13
kefal :)
akvaryum balığı.. deniz balıkları. burada 200 dolara satılan balıklar orada 10 dolara satılıyor, çünkü oralardan toplanıyor...

D

dnturkey

Misafir
abisi bizde rc araba istiyorum :) şöyle benzinli olanları var oralarda çok ucuz. bulursan haber ver alalım

Desix

0
Üye
Reaction score
0
ben de dijital foto mak fiyatlarını öğrenmek istiordum aslında..
sony dsc-p200
canon ixus i zoom, sd500, sd400, sd450 bunların ne kadara mal olacağını, getirip getirtemeyeceğini öğrenebilirsem çok seviniirm aslında..

M

messmedia

Misafir
Geveze.at' Alıntı:
Ikinci eli mi 230$
Burada yeni cikan o minicik psp 249€.
Arastirmadim daha ucuz yerlerde var. Bu adresini verdigim yer okadar ucuz biryer olmadigi halde yinede fiyati makul.
Bakiniz

www.saturn.at

Hele ikinci el ps ler valla 100€ ya bile var. Dahada ucuzunu bulmak cok rahat mümkün

tüh bu da ingilizce değil :( yine de sağolasın.

G

Geveze.at

Misafir
messmedia' Alıntı:

Bu vermis oldugum adres Avusturya da cok büyük bir yer. Yani her türlü elektonik elektrikli aletler var. Orada ps2 sifir i 149€
Ikinci el magazalari bile var. Ikinci el temiz olanlari 70-80€. Hemde 2 ay garantili tertemiz satiyorlar.

www.moneypoint.at

Ne yazikki tr de cok fazla paraya satiliyor. Ben her yaz tanidiklarima 2-3 tane 0€ maliyetine getiriyorum. Hemde kasa fisi ile birlikte. Üzerinden kazanmadigim belli olsun diye

M

messmedia

Misafir
Geveze.at' Alıntı:
Bu vermis oldugum adres Avusturya da cok büyük bir yer. Yani her türlü elektonik elektrikli aletler var. Orada ps2 sifir i 149€
Ikinci el magazalari bile var. Ikinci el temiz olanlari 70-80€. Hemde 2 ay garantili tertemiz satiyorlar.

www.moneypoint.at

Ne yazikki tr de cok fazla paraya satiliyor. Ben her yaz tanidiklarima 2-3 tane 0€ maliyetine getiriyorum. Hemde kasa fisi ile birlikte. Üzerinden kazanmadigim belli olsun diye
abi sen getir, karda al, ne olacak sanki.