Evet bencede yerinde bir karar.
Millet uploadla muploadla uğraşıp günde 2 liraya hapis olacağına ders çalışsınlar
herkesin kaderi başka? mesela ben internette bilgisayarda kendimi geliştirmek için açık lise okuyorum 6.sınıftan 8e kadar notlar 1-1-1-1-1-1
bende pes ettim.
açık lise okuyum dedim 4 senede düzgün bitirecez inş, açık lise en iyi yol okumayı sevmeyenler için öneririm. zararı yok faydası var, üniyide açıkdan okuyacam, fotoğrafçılık ve kameramanlık., o sırada üniyi açıktan okurken gazi üni. nin verdiği bilgisayar programcılığı dersine gidicem.
ordan güzel birşey yapmayı hedefliyorum geleceğim çok geniş olucak
ya fotoğrafçılık, ya kameramanlık, yada bilgisayar programcılığı(genel olarak),
inş hedefime ulaşırım. internetten para kazanmak kötü bişey deyil sadece türklere yönelik alınan fiyatlar biraz düşük. amerikaya 1000 tıklamaya 10 dolar. tr ye 3dolar olarak deyişiyor. %70 fark ile işte
, ve internetten para kazanma diye bişey olmadığını söyleyenler elvet fark ederki insanlar nasıl para kazanıyor diye, google, dailymotion, kaspersky, norton, gibi büyük şirketlerin yıllık gelirini araştırabilir. hatta basit bir forum sitesi günlük1milyon hit alıp ordan aylık 5milyar kazanan arkadaşlar var bu ülkede, internetten para kazanma diye birşey yok deyil var, herşeyden para kazanabilirsin. ama birşey hedeflediysen onu asla bozma, bazen kararsızlıklar olabilir ama, bilgisayarsa hedefin, sakın bozma
, bilki doğru yoldasın.