İçerde Türk bulmak zor![]()
Türkiye'de Facebook varken böylesi başka siteler pek rağbet görmüyor anlaşılan
![]() |
![]() |
İçerde Türk bulmak zor![]()
facebookta bir çinliyle konuşamazsın, ama dududa konuşabileceksin
sence kazanan kim?
Ben Dudu'nun Türkiye'de pek bilinen bir site olmadığını düşünüyorum,
Keza millet Facebook'a takılmaktan internette başka siteleri gözleri görmüyordur![]()
arkadaşa para lazım, bir firmadan yatırım alırsa facebooku bile geçer, hatta facebook ile milyondolarlık anlaşma bile yapar,
gibi...
Ne zaman baksam "Svetlana", "Anna Kabanova", "An'ka" kullanıcıları ana sayfada, fake hesaplar galiba, üye çeksin diye
Fake hesap çok yoksa Rus üye olması mantıklı, çünkü bildiğim kadarıyla Face Rusya'da o kadar popüler değil. Çin kullanıcısı olayına gelirsek, çinli üye biraz zor. Malum Çin hemen "ban"ı basıyor böyle sitelere. Ne biçim adamlar bunlar ya, herşeyi çalıyorlar sonra da kendi kaynaklarını -1.3 milyar insan- kimseye koklatmıyorlar. Çin'de kendi servisleri tarafından kurulmuş 2 yada 3 çok büyük sosyal ağ var. En büyük olanı, Facede ne çıkarsa hemen birgün sonra kendi sitesinde uyguluyormuş. Facebookdaki sayfalar tarzı işlemlerde ise, büyük firmalardan 60k $ istiyorlarmış.
Bu derece tutarsa kesin haklısın. Bu arada sitenin ismini sevdim ben, "godudu". Hep diyorduk, neden buradan bir proje çıkmaz diye. Eğer Türkse arkadaşlar umarım başarılı olurlar.
Türk kullanıcı sayısı günden düne artıyor, özellikle ulusal medyadaki haberlerden sonra... Forumdanda gelen vardır ama çaktırmıyorlar benceAslında orada forumun fan sayfasınımı açsak diyorum... Hem forumada katkısı olur... Bazı Türk forumlarının fan sayfalarını gördümde.
Forumun bir sayfasını açmak lazım orada...Reklamınıda yaparız hem buranın![]()
Ben açıyorum sayfayı![]()