İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

düzeltme

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
alan adını satmayacaksan o hitlerin bize ne faydası olacak anlamadım :) teklif geçmeyi düşünüyodum ama alan adı olmayışı biraz düşündürdü gel ekle şu alan adınıda işe ona göre teklif geçeyim :)

darXis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alan adını satmayacaksan o hitlerin bize ne faydası olacak anlamadım :) teklif geçmeyi düşünüyodum ama alan adı olmayışı biraz düşündürdü gel ekle şu alan adınıda işe ona göre teklif geçeyim :)

peki ozzaman lütfen tekliflerinizi;

alan adı dahil:
alan adı olmadan:

şu şekilde yaparsanız sevinirim.

not : alan adsız alan kişiye illaki domani belirli bir süre kullanım hakkı tanıyacağım, bu sırada da durumu toparlayabileceğine eminim.

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yani mesela xxxxxxx.com şeklinde bir domain alıp 6q.net i bir süre oraya yönlendirebileceğiz öylemi ?

darXis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yani mesela xxxxxxx.com şeklinde bir domain alıp 6q.net i bir süre oraya yönlendirebileceğiz öylemi ?

aynen oyle, olayda üyelere duyurmak cok basit olacak multi mailile, sorun üye olmayanlara duyurmak, burda da biraz onların takibi gerekecek. yönlendirmeyi 6q.net/okan.jpg xxx.com/okan.jpg şeklinde çalıştıracak durumda yaparız ona göre adam görür domain değişikligini ve düzenlemesini ona göre yapar.

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet Uğura katılıyorum. Scriptin bazı yerleri yarım diyorsun domainsiz ne işe yarar ki.
Komik gelecek ama scripte 50 YTL vereyim. Ayrıca domaini satmadığın yerde hit sayılarını niye verdin anlamış değilim.

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Forumda kalp kırma hakkı sade sana verilmiş galiba özür diliyorum. burası forum değil galiba.

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen hangi otoritesin ki benim almayacağımı nereden biliyorsun. madem ayıbın yok neden insanların yorum yapmasını istemiyorsun. Nasrettin Hoca bile demiş. Milletin ağzı torba değil ki büzesin bunu sen de büzemezsin. Kusura bakma rahatsız oluyorsan eleştirilerden. Baba gibi domaini de yazarsın istediğin fiyatı da yazarsın kimse ses çıkarmaz. alan alır almayan da susar. yok öyle böyle demezsin.

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkürler. Bu ana sanayi sen bilmezsin. bende severim uğraşmayı ama çabuk sıkılırım. Evet kadir gecesi hürmetine susalım. Sonra buluşuruz. :)

Duslerimsin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hani derlerya Kurt kocayinca felan filan buda o hesap iste:) Okan abi umarım hayırlısı olur. Seni bilen biliyor , fazla söze gerek yok.

impreza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
her gün her başlığa bakarım ve konuları okurum ama hiç bir zaman ilgilenmediğim konuya mesaj atmam. bu başlığın içeriğinide dağıtmasaydınızda şurda güzel bir alışveriş ortamı görseydik

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Mevcut sistemde multiple server ve bandwidth tracking desteği var mı ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.