Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

düzeltme

darXis

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
........................

masques

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
68
alan adını satmayacaksan o hitlerin bize ne faydası olacak anlamadım :) teklif geçmeyi düşünüyodum ama alan adı olmayışı biraz düşündürdü gel ekle şu alan adınıda işe ona göre teklif geçeyim :)

darXis

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
alan adını satmayacaksan o hitlerin bize ne faydası olacak anlamadım :) teklif geçmeyi düşünüyodum ama alan adı olmayışı biraz düşündürdü gel ekle şu alan adınıda işe ona göre teklif geçeyim :)

peki ozzaman lütfen tekliflerinizi;

alan adı dahil:
alan adı olmadan:

şu şekilde yaparsanız sevinirim.

not : alan adsız alan kişiye illaki domani belirli bir süre kullanım hakkı tanıyacağım, bu sırada da durumu toparlayabileceğine eminim.

masques

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
68
yani mesela xxxxxxx.com şeklinde bir domain alıp 6q.net i bir süre oraya yönlendirebileceğiz öylemi ?

darXis

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
yani mesela xxxxxxx.com şeklinde bir domain alıp 6q.net i bir süre oraya yönlendirebileceğiz öylemi ?

aynen oyle, olayda üyelere duyurmak cok basit olacak multi mailile, sorun üye olmayanlara duyurmak, burda da biraz onların takibi gerekecek. yönlendirmeyi 6q.net/okan.jpg xxx.com/okan.jpg şeklinde çalıştıracak durumda yaparız ona göre adam görür domain değişikligini ve düzenlemesini ona göre yapar.

GLadiatoR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
36
Birisi bi teklif sunsun baalım duruma bizde.

Ugur

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
Ben Bu Siteyi Domain Olmadan Alsam O Veriler Bana Yaramazki :)

Resim Linkleri Daha Once Böyle Olduğu için eski resimlerle yeni site arasında alaka olmayacak sıfırdan başlamıs gibi olacan :)

http://www.6q.net/freehost.php?image=6q_38_Mavi tepeler.jpg

hakimi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
157
Evet Uğura katılıyorum. Scriptin bazı yerleri yarım diyorsun domainsiz ne işe yarar ki.
Komik gelecek ama scripte 50 YTL vereyim. Ayrıca domaini satmadığın yerde hit sayılarını niye verdin anlamış değilim.

darXis

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
.........................

hakimi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
157
Forumda kalp kırma hakkı sade sana verilmiş galiba özür diliyorum. burası forum değil galiba.

darXis

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
............................

hakimi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
157
sen hangi otoritesin ki benim almayacağımı nereden biliyorsun. madem ayıbın yok neden insanların yorum yapmasını istemiyorsun. Nasrettin Hoca bile demiş. Milletin ağzı torba değil ki büzesin bunu sen de büzemezsin. Kusura bakma rahatsız oluyorsan eleştirilerden. Baba gibi domaini de yazarsın istediğin fiyatı da yazarsın kimse ses çıkarmaz. alan alır almayan da susar. yok öyle böyle demezsin.

darXis

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
......................

hakimi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
157
Teşekkürler. Bu ana sanayi sen bilmezsin. bende severim uğraşmayı ama çabuk sıkılırım. Evet kadir gecesi hürmetine susalım. Sonra buluşuruz. :)

Duslerimsin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
9
Hani derlerya Kurt kocayinca felan filan buda o hesap iste:) Okan abi umarım hayırlısı olur. Seni bilen biliyor , fazla söze gerek yok.

impreza

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
her gün her başlığa bakarım ve konuları okurum ama hiç bir zaman ilgilenmediğim konuya mesaj atmam. bu başlığın içeriğinide dağıtmasaydınızda şurda güzel bir alışveriş ortamı görseydik

tiva

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
383
Mevcut sistemde multiple server ve bandwidth tracking desteği var mı ?