İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

E-Ticaret Bölümü

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar eticaret bölümünde alım ve satışlar ayrılsa daha iyi olmazmı?

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
katılıyorum çok mantıklı birşey....ve şu davetiye forumu kaldırılması gerekiyor,alım ve satım yeri canlanması lazım iyinet herkesten çok kullanıcıya sahip olabilir ama bunun için pek çalışma yapılmıyor gibi :eek:

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Ayrıca ücretli üyeliklerde sadece VIP var ve pahalı 2 tane olursa gümüş veya altın gibi vs. daha mantıklı olur diye düşünüyorum..

konulara mesaj yazan 3,5 kişi dışında kimse yok bari bi yere kadar üyelik sistemine farklı bi şey getirin sitenin gelişimide hızlansın açılan konularda herşeyde daha iyi olsun.

Creation Date: 2000-01-18 - iyinet.com sitenin PR'si 4 şuanda..bu site daha iyi yerlerde olmayı hakediyor,bi seo yarışması yapılabilir,ilk başlarda büyük mevlalar olması mı gerekiyor..adminim site için fazla çalışmıyorsunuz gibime geliyor.. :eek:

sitede moderatör ekibinden en fazla 1 veya 2 arkadaş online oluyor..bi paylaşım ekibi kurulsa iyi olmaz mı? sonuçta bir sitenin önemli olan kısmıdır...

ben PR5 ve PR4 sitelerime iyinet.com un linkini ekliyeceğim ben bu siteyi ve bu sitenin yönetimindeki insanların gösterdiği insanlığı çok seviyorum o yüzdende bu sitenin çok iyi olmasını istiyorum :eek:

ayrıca bir seo yarışması düzenleme fikri olursa elimden geldiğince sponsorluk sağlıyabilirim...kimse çok miktara bakmaz herkes hakkettiği değerin verilmesine bakar...bir sürü seo yarışması piyasada var daha paralarını alamıyan veya paralarını 3,5 ay sonra alan arkadaşlarım var..

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
@Forza_FB

seo yarışması yapıldı ve bir sürü kişi buradan gitti. Yarışmayı iptal ettiler millet o kadar uğraştı etti. Ayrıca prnin önemi yok içi dolu olması lazım. Ama istersen bana link verebilirsin :p

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
@draga

tamam hocam bi paylaşım ekibi kurulsa olmaz mı diyorum bende...paylaşım ekibinin amacı sitede gün içinde güncel konularla siteye takviye yapıcak kişilerdir bu sitede bi tane mod konu mu açıyor :eek: en son açtığı konular 1 1,5 sene olmuş...

seo yarışması yapılmalı diye düşünüyorum...kaybedilmiş güven tekrar sağlanmalı bence...eğer bu site en iyi şekilde gelişmek istiyorsa bazı şeyler yapılıp uğraşılması lazım ;)

ayrıca şu an da şuna bakabiliriz > Güncel Konular Haberler (61 Kişi İçerde) ... bir Webmaster sitesinin en çok hit alan kategorisi güncel konu ve haberler...böyle şey olmaz..günün her saatinde bu şekilde..

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bende defalarca söyledim ama her seferinde aynı boşver hiç uğraşma yönetici birşey yapmadıktan sonra biz niye birşeyler yapmaya çalışalım ki.. bu konuda kapatılır görününce. ayrıca sarsılan bir güveni sağlamak çok uzun zaman gerektirir.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
tüm modları inceleyin 1 veya 2 tanesi dışında en son açtıkları konulara ve en son yazdıklara mesajlara bakın..bi konulara bakın kimler mesaj yazıyor 3,5 kişi..böyle olmaz bu iş..

eskiden 1 sitem vardı 1,5 senede 9bin üyesi oldu bu site 9 senede 15 bin üye yapmış..üye olunmadıkça paylaşım olmadıkça nasıl gelişicekki..google adsense başlığına konu ortalama 10 günde bir başlık açılıyor..

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
bende defalarca söyledim ama her seferinde aynı boşver hiç uğraşma yönetici birşey yapmadıktan sonra biz niye birşeyler yapmaya çalışalım ki.. bu konuda kapatılır görününce. ayrıca sarsılan bir güveni sağlamak çok uzun zaman gerektirir.

bende an itibariyle boşverdim çok haklıymışsın..2 gün geçti konuya bir yönetici gelipde bakmadı..neyse farketmez herkesin kendi biliceği iş ;)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Sonuçta moderatörlere konu açmadıkları için kızamayız. Burası genel forum değil. Ama mesela ayda bir moderatörler kendi yazdıkları makaleleri koun olarak açabilirler. Sadece uzaktan seyredip birilerini cezalandırmak, kategorileri değiştirmek yeterli değil. Paylaşımda bulunmak lazım. Bu önerim dikkate alınmalı bence;

Ayda bir moderatörler kendi yazdıkları makaleleri konu olarak açabilirler.

"Her ay nasıl makale yazacağız, konu ne?" diye karşılık verilmez sanırım. forum.iyinet.com'da moderatör olmuş birisinin bilgi birikimi her ay bir makale yazacak kadar geniş olmalı.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
modların online olduğumu var gelip ayda bir konu açsınlar :) burası bir webmaster forumuysa burada görev alanlarda yetkisini görevini bilicekler..eğer bunlar görülüpte hala karışılmıyorsa iyinet 1 sene içinde daha da düşücektir.2 sene sonra bu siteye girende olmaz.

Böylesine eski ve kaliteli bir siteye yazık olucaktır...diğer webmaster platformları bu siteden sonra açılmış onlarla arasındaki farka bakın dediğimi anlarsınız zaten..ciddiyet lazım iyinet'e...yönetim ilgilenmesi gerekiyor..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.