Ayrıca ücretli üyeliklerde sadece VIP var ve pahalı 2 tane olursa gümüş veya altın gibi vs. daha mantıklı olur diye düşünüyorum..
konulara mesaj yazan 3,5 kişi dışında kimse yok bari bi yere kadar üyelik sistemine farklı bi şey getirin sitenin gelişimide hızlansın açılan konularda herşeyde daha iyi olsun.
Creation Date: 2000-01-18 - iyinet.com sitenin PR'si 4 şuanda..bu site daha iyi yerlerde olmayı hakediyor,bi seo yarışması yapılabilir,ilk başlarda büyük mevlalar olması mı gerekiyor..adminim site için fazla çalışmıyorsunuz gibime geliyor..
sitede moderatör ekibinden en fazla 1 veya 2 arkadaş online oluyor..bi paylaşım ekibi kurulsa iyi olmaz mı? sonuçta bir sitenin önemli olan kısmıdır...
ben PR5 ve PR4 sitelerime iyinet.com un linkini ekliyeceğim ben bu siteyi ve bu sitenin yönetimindeki insanların gösterdiği insanlığı çok seviyorum o yüzdende bu sitenin çok iyi olmasını istiyorum
ayrıca bir seo yarışması düzenleme fikri olursa elimden geldiğince sponsorluk sağlıyabilirim...kimse çok miktara bakmaz herkes hakkettiği değerin verilmesine bakar...bir sürü seo yarışması piyasada var daha paralarını alamıyan veya paralarını 3,5 ay sonra alan arkadaşlarım var..