kesinlikle
PLATINMARKET..
sepete ekle butonuna tıklayın, ne oldu????
aynı ekran geri geldi, bi daha tıklayın, ne oldu??? aynı ekran tekrar geldi!!!! bozuk bu site çalışmıyorrrrr.
(4 seneden fazla PC Eğitmenliği yaptım, o siteden alışveriş yapacak insanların en azından %70 i buna yakın düşünecektir. 2 seneden fazladır da E-Ticaretdeyim. başlarda benzer bir sistem kullandığım için çok sipariş kaybım oldu. incelediğim E-commerce yazılım sayısı çok fazla. Bunların içinde yabancıların yazdıkları dahil şu ana kadar gördüğüm en iyi yazılım Kobimaster ın yazılımı. (firmaların kendilerine yazdırdıkdıkları yazılımları katmıyorum, hepsiburada, estore, weblebi gibi). Magento açık kaynak kodlu yazılımı duymuşsunuzdur. Gerçekten çok gelişmiş bir yazılım, hatta fazla bi gelişmiş bir yazılım olduğundan, kullanabilmek için eğitim gerekli neredeyse. Fakat hala gördüğüm kadarıyla stabil çalışır durumda değil ve yavaş çalıştığı için şu an tercih edilebilir bir pozisyonda değil.)
Kobimaster'ın ürünü, dediğim gibi en iyisi fakat, çok pahalı. Bugün tüm gün kendilerine ulaşmaya çalıştım ama her ne hikmetse, arge ofisleri ve satış ofislerinin telefonlarını açan bir Allah'ın kuluna rastlayamadım. daha önce böyle bir sıkıntı yaşamamıştım.
Ayrıca yazılım tercih ederken gizli ücretlerer çok dikkat edin, hemenal.com iki ay üst üste 50 gb bant harcadığım için bana 600 YTL civarında fatura çıkarttı. Aylık 300 YTL ye bırakın 50 gb hat almayı, başlı başına dedicated alırsınız. yine aynı firmaya her entegrasyon için 250 usd civarında ödemeler yaptık. paket fiyatı 1000 ytl civarında ama kendilerine bir sene içersinde 4000 ytl civarında ödeme yapmak zorunda kaldım.
Hemenal.com un yazılımı da fena değil ama çok da kullanıcı dostu değil.
Kolaymağaza, yeni başlangıç yapanlar için hem fiyatı, hem de rahat kullanımı açısından ideal çözüm olabilir ama ciddi bütçeyle e-ticaret işine giriliyorsa işe yaramaz.
amaç legalparalı bir E-ticaret sitesi ise, kesinlikle tek çözüm kobimaster veya kendinizin pro bir yazılım firmasına yazdıracağı özel yazılım yoksa piyasadaki yazılımcıklar bir işe yaramaz.