- Reaction score
- 0
Arkadaslar tek benmi Kaldim yapikrediden Eft Alamayan yaaa Anlayamiyorum Nasil bir Bankaymis Sizler Nasil aldiniz :S Yoqsa Sehirden Sehire Farkediyormu Kayseri Merkez Subeden alamadim..
Ben de hala alabilmiş değilim. Ve sanırım yalnız değiliz. Bugün de yalan oldu gibi görünüyor. Yarında yatacağına inanmıyorum. Benim kaybım şu olacak :
Alamadığım ve beni 1 ay zor durumlar yaşamama neden olan alacağım para.
Kendileri ise bunun en fazla 1000 katını kaybedecekler.Haftaya mahkemeye de başvurmayı düşünüyorum. Hatta ilgileniyorlarsa Avrupa İnsan Hakları MAhkemesine de başvuracam. Yapı krediyi pretosto için bir web sitesi yapacağım. Bannerlerını bir çok web sitemde ve beni destekliyecek diğer web masterların sitelerinde yapacağım. Eskiden sevmeme rağmen bunu neden yapacağım? Türkiye'nin çağdaş yüzünü temsil ettiğini düşününen ama işine gelince kendi insanını mağdur etmekten çekinmeyen sermaye sahibi bazı insanlara kendi çapımda ders vermek için olacak. Çok kaybedeceksiniz. İmajınız zedelenecek. Müşteri kaybına zaten uğradınız. Ama inanın orda 1 müşteri kalmayana kadar sizin reklamınızı(!) her yerde yapacağım. Kaybedecek birşeyim yok zaten. Kaybedecek olanlar düşünsün. Hadi eywallah...
ilginç bir durum, peki daha onceden bu sekilde gecikme olmusmuydu, cogunluk aldı sonucta
odeme de yapildi gorunuyorsa bence google a kontrol panelden durumu atan bir yazi gonder onlar ilgilenir sonucta ayin 5 ine kadar odenmez ise eft bize yazin diyorlar kendileri
bir dene sansini derim sonucta bir sekilde alcaksin odemeni bence
bende Anti Garanticiyim...
4 Gündür Her Gün Şubeye Çağırıyolar...
1. Gün : Gittim hesap Açtım
2. Gün : İnternet Şifresinde Hata Oldu Gelin
3. Gün : Cep Telefonunuz Kayıtlı Değil Gelin ( Bugün : Gittim ve Aldım Şifremi )
Yarın da Gideceğim... Neden mi ? ... Günlük havale limitim 00.00 Ytl Bunu Yükseltmek için Şubeye Geliniz...