- Reaction score
- 0
Site adresi : www.sanalkafe.net
Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı: 100 ytl
Sitenin aylık getirisi: reklam koymadım
Kategori, sitenin içeriği nedir: haber + video + mp3 dinleme
Günlük hit sayısı, kaynak link: 50 - 100
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 sene pr 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: sitenin sadece içeligini satıyorum sciprti ucretsiz bir sistemdir
Hosting dahil midir: istenildigi taktirde bir ay kadar kala bilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: dahil degil alt kısmındaki link kaldırılmadıgı surece kullanımı selbest
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
not : sitem ucretsiz bir yazılım uzerine 4800 adet konu acılmıstır önceden farklı bir domain ve farklı bir hosta idi ve 1000 tekil kişiyi geciyordu ancak içerigi farklı bir hostin ve farklı bir domaine ahtarınca googlede indekslenmesi zaman aldıı sistem 2 gun önce aktarıldıgından indesklenmesi tam olarak bitmedi suaun 978 indesklesmis sayfası bulunmaktadır.. hitlerin kısa surede 500 gececektir, içeligin %50 özgundur.
Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı: 100 ytl
Sitenin aylık getirisi: reklam koymadım
Kategori, sitenin içeriği nedir: haber + video + mp3 dinleme
Günlük hit sayısı, kaynak link: 50 - 100
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 sene pr 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: sitenin sadece içeligini satıyorum sciprti ucretsiz bir sistemdir
Hosting dahil midir: istenildigi taktirde bir ay kadar kala bilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: dahil degil alt kısmındaki link kaldırılmadıgı surece kullanımı selbest
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
not : sitem ucretsiz bir yazılım uzerine 4800 adet konu acılmıstır önceden farklı bir domain ve farklı bir hosta idi ve 1000 tekil kişiyi geciyordu ancak içerigi farklı bir hostin ve farklı bir domaine ahtarınca googlede indekslenmesi zaman aldıı sistem 2 gun önce aktarıldıgından indesklenmesi tam olarak bitmedi suaun 978 indesklesmis sayfası bulunmaktadır.. hitlerin kısa surede 500 gececektir, içeligin %50 özgundur.