Kendi şahsi görüşümdür ki; şu zamanda internet ortamında bir proje yapıp başarı sağlamanın en temel yolu ekip çalışmasıdır. Kendi imkanlarım ve bilgim dahilinde yaptığım projelerde ekip sıkıntısı sebebiyle muhakkak basamakların bir yerinde ya takıldım yada yorgun düştüm. Daha önceleri de bu tarz bir başlık açmayı çok düşündüm fakat son bir çırpınışmı diyelim yoksa başka birşeymi kısmet bu zamana imiş.
Uzun süredir düşündüğüm, üzerine titrediğim ve istenilen seviyeye getirildiğinde başarı sağlayacağına inandığım projelerim mevcut. Bu projelerde beraber çalışacağım güvenilir arkadaşlar aramaktayım.
Bu kurmak istediğim ekip arkadaşlığının en temel usuru,
Ne bilgi, ne de paradır.
Bu ekibin ;
İnsana güvenirim, güven veririm ilkesini benimseyen arkadaşlardan oluşmasını istiyorum.
İnternet ortamında hem anlın (m) ın akıyla dostluğumun devam ettiği insanlarla hem de yaptığı ayıpla yaşamaya mahkum olan insanlarla karşılaştım.
İşte bu ekibin anlının akıyla duran arkadaşlardan oluşmasını istiyorum.
Konu üzerine yazacağım giriş yazısı bunlardan ibarettir.
Katılmak isteyen arkadaşlar bu başlık altında ön görüşlerini ve sorularını iletebilirler.
İstanbul / Eyüp ' te yaşıyorum. Yüz yüze görüşmek isteyen arkadaşlara ayıracak vaktim ve ikrâm edecek bir bardak çayım her daim vardır.
Ekip arkadaşlığına katılmayacak olsanız bile beni tanıyan arkadaşlarımdan ve diğer üyelerden bir ricam var.
Ekibe katılmayı düşünen arkadaşlara benim hakkımda ön sezi oluşabilmesi için,
Hakkımda ki olumlu veya olumsuz düşüncelerinizi ve var ise bu zamana kadar yaptığım yanlışları yazmanızı rica ediyorum. { Panelimdeki kırmızı kartlar hariç. }
Uzun süredir düşündüğüm, üzerine titrediğim ve istenilen seviyeye getirildiğinde başarı sağlayacağına inandığım projelerim mevcut. Bu projelerde beraber çalışacağım güvenilir arkadaşlar aramaktayım.
Bu kurmak istediğim ekip arkadaşlığının en temel usuru,
Ne bilgi, ne de paradır.
Bu ekibin ;
İnsana güvenirim, güven veririm ilkesini benimseyen arkadaşlardan oluşmasını istiyorum.
İnternet ortamında hem anlın (m) ın akıyla dostluğumun devam ettiği insanlarla hem de yaptığı ayıpla yaşamaya mahkum olan insanlarla karşılaştım.
İşte bu ekibin anlının akıyla duran arkadaşlardan oluşmasını istiyorum.
Konu üzerine yazacağım giriş yazısı bunlardan ibarettir.
Katılmak isteyen arkadaşlar bu başlık altında ön görüşlerini ve sorularını iletebilirler.
İstanbul / Eyüp ' te yaşıyorum. Yüz yüze görüşmek isteyen arkadaşlara ayıracak vaktim ve ikrâm edecek bir bardak çayım her daim vardır.
Ekip arkadaşlığına katılmayacak olsanız bile beni tanıyan arkadaşlarımdan ve diğer üyelerden bir ricam var.
Ekibe katılmayı düşünen arkadaşlara benim hakkımda ön sezi oluşabilmesi için,
Hakkımda ki olumlu veya olumsuz düşüncelerinizi ve var ise bu zamana kadar yaptığım yanlışları yazmanızı rica ediyorum. { Panelimdeki kırmızı kartlar hariç. }
Saygılarımla
Gazi ÖZATA
Gazi ÖZATA