günaydın herkese , eksi rep verme haklarımın geri iadesini istiyorum..
saygılarımla
saygılarımla
Bırakın bu rep mep boş iş.
doğru söz. ortalık çakal dolmuş. çuval çuval - rep versekte değişen olmuyor. örümcek beyinli zihniyetleri, hep bana hep bana diyen aç gözlüleri, terbiyesizliği adet edinmiş, argo terimlerle yatıp kalkan tiplerin temizlenmesi şart. sabahtan akşama kadar - rep versekte değişen bir şey olmuyor.
hile hurda dolandırıcık helal olmuş.
Eksi rep, bunların temizlenmesi için basit bir araç. Daha farklı bir yönteminiz varsa söyleyin onun için uğraşalım. Şu anda elimizde sadece eksi rep var, alternatifi olmadığı için eksi rep için uğraşmaktayız.
Saygılarımla.
Kerem
tiva adaylığını koydu. yönetim biraz daha ilgili ve alakalı olsa, ve biz üyelerde yönetime bu konuda yardımcı olsak -rep olayına gereksinim kalmaz.
- davetiye vermede
- konulardaki diyologlarda
- herkezin görüşüne saygı gösterip olayları çığrından çıkartmamakla
bence forum dahada güzelleşir.
Böyle bir düşüncem olmaz (teşekkür ederim), forumdaki düzeni sağlamak için esasında yönetici olmaya gerek yok, gereken yerde yanlış yapana herkes tepkisini gösterince sanırım o kişi, aynı konudaki yanlışı tekrarlamaktan çekinir, ısrarla bu yanlışı yapıyorsa da banlanır olur biter ve gizli davetiye gönderimi de bu yüzden olmamalı. Birçok kez terazinin yanındaki ünlem işaretini kullandım, gerekeni de zaten yönetim yapıyor, sizlerde teraziyi kullanın bence, polemiklerden daha iyi sonuç verecektir.tiva adaylığını koydu.
Böyle bir düşüncem olmaz (teşekkür ederim), forumdaki düzeni sağlamak için esasında yönetici olmaya gerek yok, gereken yerde yanlış yapana herkes tepkisini gösterince sanırım o kişi, aynı konudaki yanlışı tekrarlamaktan çekinir, ısrarla bu yanlışı yapıyorsa da banlanır olur biter ve gizli davetiye gönderimi de bu yüzden olmamalı. Birçok kez terazinin yanındaki ünlem işareti kullanıyorum, gerekeni de zaten yönetim bu konuda yapıyor, sizlerde teraziyi kullanın bence, polemiklerden daha iyi sonuç verecektir.
Böyle bir düşüncem olmaz (teşekkür ederim), forumdaki düzeni sağlamak için esasında yönetici olmaya gerek yok, gereken yerde yanlış yapana herkes tepkisini gösterince sanırım o kişi, aynı konudaki yanlışı tekrarlamaktan çekinir, ısrarla bu yanlışı yapıyorsa da banlanır olur biter ve gizli davetiye gönderimi de bu yüzden olmamalı. Birçok kez terazinin yanındaki ünlem işaretini kullandım, gerekeni de zaten yönetim yapıyor, sizlerde teraziyi kullanın bence, polemiklerden daha iyi sonuç verecektir.