İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Eksi rep verme hakkımı istiyorum - Vol.2

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bırakın bu rep mep boş iş.

doğru söz. ortalık çakal dolmuş. çuval çuval - rep versekte değişen olmuyor. örümcek beyinli zihniyetleri, hep bana hep bana diyen aç gözlüleri, terbiyesizliği adet edinmiş, argo terimlerle yatıp kalkan tiplerin temizlenmesi şart. sabahtan akşama kadar - rep versekte değişen bir şey olmuyor.

hile hurda dolandırıcık helal olmuş.

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
doğru söz. ortalık çakal dolmuş. çuval çuval - rep versekte değişen olmuyor. örümcek beyinli zihniyetleri, hep bana hep bana diyen aç gözlüleri, terbiyesizliği adet edinmiş, argo terimlerle yatıp kalkan tiplerin temizlenmesi şart. sabahtan akşama kadar - rep versekte değişen bir şey olmuyor.

hile hurda dolandırıcık helal olmuş.

Eksi rep, bunların temizlenmesi için basit bir araç. Daha farklı bir yönteminiz varsa söyleyin onun için uğraşalım. Şu anda elimizde sadece eksi rep var, alternatifi olmadığı için eksi rep için uğraşmaktayız. ;)

Saygılarımla.
Kerem

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Bana 15 dakika yönetici yetkisi versinler, bir daha ne kimse - rep hakkımı verin der, ne de başka birşey.

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eksi rep, bunların temizlenmesi için basit bir araç. Daha farklı bir yönteminiz varsa söyleyin onun için uğraşalım. Şu anda elimizde sadece eksi rep var, alternatifi olmadığı için eksi rep için uğraşmaktayız. ;)

Saygılarımla.
Kerem

tiva adaylığını koydu. yönetim biraz daha ilgili ve alakalı olsa, ve biz üyelerde yönetime bu konuda yardımcı olsak -rep olayına gereksinim kalmaz.

- davetiye vermede
- konulardaki diyologlarda
- herkezin görüşüne saygı gösterip olayları çığrından çıkartmamakla

bence forum dahada güzelleşir.

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tiva adaylığını koydu. yönetim biraz daha ilgili ve alakalı olsa, ve biz üyelerde yönetime bu konuda yardımcı olsak -rep olayına gereksinim kalmaz.

- davetiye vermede
- konulardaki diyologlarda
- herkezin görüşüne saygı gösterip olayları çığrından çıkartmamakla

bence forum dahada güzelleşir.

Olabilecek şeylerden bahsedelim değerli arkadaşım. :) Zira, ben işin yönetimsel boyutundan umudu kestim, malesef... :( Ve bu sebeple, olamayacak şey olarak görüyorum.

Saygılarımla.
Kerem

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
tiva adaylığını koydu.
Böyle bir düşüncem olmaz (teşekkür ederim), forumdaki düzeni sağlamak için esasında yönetici olmaya gerek yok, gereken yerde yanlış yapana herkes tepkisini gösterince sanırım o kişi, aynı konudaki yanlışı tekrarlamaktan çekinir, ısrarla bu yanlışı yapıyorsa da banlanır olur biter ve gizli davetiye gönderimi de bu yüzden olmamalı. Birçok kez terazinin yanındaki ünlem işaretini kullandım, gerekeni de zaten yönetim yapıyor, sizlerde teraziyi kullanın bence, polemiklerden daha iyi sonuç verecektir.

N

necro

Misafir
Böyle bir düşüncem olmaz (teşekkür ederim), forumdaki düzeni sağlamak için esasında yönetici olmaya gerek yok, gereken yerde yanlış yapana herkes tepkisini gösterince sanırım o kişi, aynı konudaki yanlışı tekrarlamaktan çekinir, ısrarla bu yanlışı yapıyorsa da banlanır olur biter ve gizli davetiye gönderimi de bu yüzden olmamalı. Birçok kez terazinin yanındaki ünlem işareti kullanıyorum, gerekeni de zaten yönetim bu konuda yapıyor, sizlerde teraziyi kullanın bence, polemiklerden daha iyi sonuç verecektir.

Konuşmayacağım bu konuda ben konuşunca ban yiyorum. Doğru söylemekde suç aslında:)

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Böyle bir düşüncem olmaz (teşekkür ederim), forumdaki düzeni sağlamak için esasında yönetici olmaya gerek yok, gereken yerde yanlış yapana herkes tepkisini gösterince sanırım o kişi, aynı konudaki yanlışı tekrarlamaktan çekinir, ısrarla bu yanlışı yapıyorsa da banlanır olur biter ve gizli davetiye gönderimi de bu yüzden olmamalı. Birçok kez terazinin yanındaki ünlem işaretini kullandım, gerekeni de zaten yönetim yapıyor, sizlerde teraziyi kullanın bence, polemiklerden daha iyi sonuç verecektir.

öyle bir düşüncen olursa şayet seni desteklerim tiva. uzun zamandır forumdayız uzun zamandırda konulara yaklaşımınızı görüyorum. alaycı bir üslubunuz yok herkeze insancıl yaklaşıyor ve sürekli haklı olanı savunuyorsunuz. yanıldığınızı yada yanlış yaptığınızı görmedim. sizin gibi bir kaç aklı selim olan arkadaşlarımız abilerimiz ablalarımız yönetimde görevlendirilse düzen konusunda güzel yol katetmiş oluruz.(yönetici arkadaşlardan memnun değiliz demiyorum, onlarda ellerinden geldiğince görevlerini yerine getiriyorlar, ama konularına hakim alanlarında bilgili kişilerle yönetim desteklenebilir bir kaç kişi daha listeye eklenebilir)

şimdi konu yine koyun çoban muhabbetine dönmez inşallah. ve ablamın konusunu baltalamadan bende - rep konusunda destek verdiğimi söyler teşekkür eder hemen konudan uzaklaşırım :)

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben derim ki çirkin olmadan güzel , tembel olmadan çalışkan ,mat olmadan parlak manasızdır.
bu bağlamda ya + rep te gitsin yada - rep gelsin ..

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu forumda -rep cok can yaktı arkadaşlar ama tabi istemek en doğal hakkımız, bu arada topici acan arkadaşım bu "vol.2" ne oluyor :D Türkçe birşeyler daha hoş olmaz mıydı?

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bazıları -rep veremeyişinden tepkisini +rep le gösteriyor bunun için bende istiyorum -rep hakkımızı :p

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
rep savasları baslamıstı
cocuk gibi birbirlerine -rep verenler cıkmıstı normal bir karar bence bu dusunulurse :)

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Eminim biz nasıl burada tartışıyorsak bu konuyu yönetim de kendi arasında tartışıyordur.

Bu arada rep sistemi kullanılacaksa ya hep ya hiç mantığı olmalı.

GReYDeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende bu konuyu destekliyorum.
birine eksi rep vermek için terazi ye bastım
Kalpchat in dediği gibi - olmayınca + yı basacaktım

- rep i geri istiyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.