konuyu anlayabilmiş değilim yetişemediğim için,ama diğer forumlar karışmış işin içine bir iki çift laf edeyim dedim.
iyinet webmaster forumlarının güneşidir,diğer platformların oluşması tıpkı güneşin parçalanması gibi bir olaydır.aylar boyu saldırılar yüzünden kapanan bu sitenin @murdock adlı arkadaşın dediği gibi sadık üyeleri vardır iyineti iyinet yapan da budur.verilen yanlış kararlar neticesinde forumun hali görülmektedir.
bu forumu bu hale getirenler bilsinler ki,reel işlerimin yoğunluğunda bu siteyi outlook'um gibi takip ediyorsam ve benim dışında diğer sadık üyelerin bunu yaptığına inanıyorsam biz yıkılmamışız demek istiyorum hepimizin adına,hepinizi paylaşıma davet ediyorum.
ve bu foruma faydası gözüken sınırsız banlı kişilerin ("eskiler bilir") banının açılmasını talep ediyorum,ima ettiğim kişilerin adamı değilim tanımam etmem, sadece paylaşımın fışkırdığı,yepyeni dostlukların oluştuğu, ufak tartışmalardan sonra barışılan eski ortamı özledim.
bu kimseye serzeniş değildir, sadece içimden gelenlerdir siz değerli arkadaşlarımla paylaşmak istedim.
iyi forumlar.