İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

El insaf be kardeşim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
iyinettemi r10a dönüyor yoksa.saçmaladınız artık burası bbg evi değil ona buna takılıp tripler yapıp alınganlık yapın.ben cevabını vermişimki o yazma gereği duymamış.Burası iyinet destek panelimiki siz müşteriler olarak her dediğinize cevap alasınız.

hayret bişi ya size vallahi.açıkçası şunu söylüyüm.son 2-3 gün içerisindeki saçma sapan tepki başlıkları açanlar mahvediyor iyineti.başkada hiçbirşey yok.iyineti kendi malınız adminleride hizmetçiniz kendinizide bulunmaz hint kumaşı sanıyorsunuz.o diğer forumu kuranlarda burda çığırtkanlık yapıp kıl yüne takılıp küstüm diye binbir laf edenlerde şuanda piyasada 3 kuruş kazanıyosa birşeyler biliyorum diyorsa iyinet sayesindedir.Giden gitsin kalan zaten burda.gidiyorum deyip gösteri yapmayın.sağ üstten çarpıya basın bidahada girmeyin.

ne istiyosunuz aman abi özür dilerim kal gitme nolur biz sensiz ne yaparız mı denmesini bekliyorsunuz? cevabınız hayırsa böyle saçma sapan tepkilerle beni silin gibi çocukça tavırlar sergiyeleyerek iyiniyetleri hevesleri ve inanan sadık üyeleride rahatsız etmeyin.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
hocam bari senden güzel bi cevap bekliyordum trip falan attığım yok

neyse konuyuda editledim merak etme rahatsızda etmem .

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konuyu anlayabilmiş değilim yetişemediğim için,ama diğer forumlar karışmış işin içine bir iki çift laf edeyim dedim.

iyinet webmaster forumlarının güneşidir,diğer platformların oluşması tıpkı güneşin parçalanması gibi bir olaydır.aylar boyu saldırılar yüzünden kapanan bu sitenin @murdock adlı arkadaşın dediği gibi sadık üyeleri vardır iyineti iyinet yapan da budur.verilen yanlış kararlar neticesinde forumun hali görülmektedir.

bu forumu bu hale getirenler bilsinler ki,reel işlerimin yoğunluğunda bu siteyi outlook'um gibi takip ediyorsam ve benim dışında diğer sadık üyelerin bunu yaptığına inanıyorsam biz yıkılmamışız demek istiyorum hepimizin adına,hepinizi paylaşıma davet ediyorum.

ve bu foruma faydası gözüken sınırsız banlı kişilerin ("eskiler bilir") banının açılmasını talep ediyorum,ima ettiğim kişilerin adamı değilim tanımam etmem, sadece paylaşımın fışkırdığı,yepyeni dostlukların oluştuğu, ufak tartışmalardan sonra barışılan eski ortamı özledim.

bu kimseye serzeniş değildir, sadece içimden gelenlerdir siz değerli arkadaşlarımla paylaşmak istedim.

iyi forumlar.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
@Grafix

benimde söylemeye çallıştığım nokta oydu , herkesi paylaşım davetine çağırdım ama insan yerine koyulmadık konudada onu söyledim

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
iyinettemi r10a dönüyor yoksa.saçmaladınız artık burası bbg evi değil ona buna takılıp tripler yapıp alınganlık yapın.ben cevabını vermişimki o yazma gereği duymamış.Burası iyinet destek panelimiki siz müşteriler olarak her dediğinize cevap alasınız.

hayret bişi ya size vallahi.açıkçası şunu söylüyüm.son 2-3 gün içerisindeki saçma sapan tepki başlıkları açanlar mahvediyor iyineti.başkada hiçbirşey yok.iyineti kendi malınız adminleride hizmetçiniz kendinizide bulunmaz hint kumaşı sanıyorsunuz.o diğer forumu kuranlarda burda çığırtkanlık yapıp kıl yüne takılıp küstüm diye binbir laf edenlerde şuanda piyasada 3 kuruş kazanıyosa birşeyler biliyorum diyorsa iyinet sayesindedir.Giden gitsin kalan zaten burda.gidiyorum deyip gösteri yapmayın.sağ üstten çarpıya basın bidahada girmeyin.

ne istiyosunuz aman abi özür dilerim kal gitme nolur biz sensiz ne yaparız mı denmesini bekliyorsunuz? cevabınız hayırsa böyle saçma sapan tepkilerle beni silin gibi çocukça tavırlar sergiyeleyerek iyiniyetleri hevesleri ve inanan sadık üyeleride rahatsız etmeyin.

hizmet bişe falan istemedim , saygı istedim çok mu bu .

sadece el insaf dedim saygı istedim , o konuları kimsenin hayrına değil İyinet katkı için açtım ama kimsenin umrunda olmadı

bunu söyledim yanlış bişey söylediysem herkesten özür dilicem ama doğru olanı söyleyince olan oldu yine

tekrar söylüyorum merak etme abi banlarlar şimdi rahatsız etmemiş olurum

saygılar

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bak bir kişi uslubünü beğenmezse dediğin ne kadar mantıklı olursa olsun seni ciddiye almaz,bu böyle biline.gerçi bunlar uluorta konuşulacak şeyler değil ama neyse.
sana doğru gelen herkese doğru gelmeyebilir insan bildiğin gibi düşünen bir canlı.

bu ufak konudan dolayı kırgınlık olduğuna inanmıyorsak, burda insan gibi paylaşım yapabiliriz değil mi?

bence bazı şeyleri düzeltmenin zamanı geldi ve geçiyor bile..

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
burada yemin ediyorum uslubumda '' :( '' şu şekilde üzgün işaretleri bile vardı çünkü bende bişeyler vermek için

bişeyler katmak için öneri sundum yoksa burada sadece ticareti yapar çeker giderdim ama sadece önerimi sundum özür dilerim sunmaz olaydım

bilmiyodum bu kadar tepki çekiceğimi bidahada olmaz :eek:

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
murdock abi bundan sonra dediğin gibi yapıcam , teşekkürler özel mesaj için sağol abi :eek:

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
heh şöyle şimdi,
@murdock arkadaşım da eminim ki sadece sana hitaben bir konuşma yapmamıştır genelleme yapmıştır o.

insanlar sıkıldı dostum anlıyor musun?
hergün hergün aynı konular, paylaşım yok heyecan yok.

birde üstüne böyle konularla muhatap olunca kırıcı olunabiliyor,kendimden biliyorum bende kırıcı olabiliyorum.ama önemli olan forumu bu zor günlerinde sahiplenmektir sen bunu yaptın ben inanıyorum ama @murdock arkadaşımda verdiği tepkiyle forumu sahiplendi. aynı amaçlı iki arkadaş için bu kadar kırgınlık fazla burda birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben tepkilere eleştirilere kızmıyorum.sendede ona kızmadım.mesajının sonundaki üyeliğimi silin demene kızdım sadece.tepkini göster, beğenmediğini dile getir istersen 20 konu aç ama hala daha banlarlar beni falan filan.niye banlasınlar niye silsinler.beğenmediğin bir olayı eleştirmek istemişin ama bu şekilde yıkıcı olursun.iyiniyetliyim diyosan yanlışın bu şekilde tepki göstermek.çünkü adminler banlama meraklısı değil.benim eleştirilerimin olduğu başlıklara bak ben atılmadıysam sen hiç atılmazsın.ama hiçbi zaman silin beni banlayın banlarlar demedim.ağırda olsa üslubunda eleştirdim.buda herkesin hakkı.benim derdim kişiler değil iyinet forum.şuan başındada sepul var. o yüzden ben istemiyorum onu demek yerine yönlendirmek doğruları görmesini yanlışlarını düzeltmesini söylemekde bizim hakkımız.

iş hayatındada böyledir.sen bir işe girsen beğenmediğin müdürü yöneticiyi bırakmasınımı istersin yoksa olgun birşekilde yanlışlarını mı dile getirirsin.adminin iyiniyetine ben inanıyorum.bu yüzdende sabırla yıkıcı olmadan yeri geldiğinde ağır eleştirilerle birşeylere çabalıyorum.tabi 1-2 kişiyle ne kadar olur bu bilmiyorum.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Grafix aynı doğru düşünceden birini görmek güzel gerçekten.Sabırlarımın ve çabalarımın boşa olmadığını görmekte güzel.

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konuyu anlayabilmiş değilim yetişemediğim için,ama diğer forumlar karışmış işin içine bir iki çift laf edeyim dedim.

iyinet webmaster forumlarının güneşidir,diğer platformların oluşması tıpkı güneşin parçalanması gibi bir olaydır.aylar boyu saldırılar yüzünden kapanan bu sitenin @murdock adlı arkadaşın dediği gibi sadık üyeleri vardır iyineti iyinet yapan da budur.verilen yanlış kararlar neticesinde forumun hali görülmektedir.

bu forumu bu hale getirenler bilsinler ki,reel işlerimin yoğunluğunda bu siteyi outlook'um gibi takip ediyorsam ve benim dışında diğer sadık üyelerin bunu yaptığına inanıyorsam biz yıkılmamışız demek istiyorum hepimizin adına,hepinizi paylaşıma davet ediyorum.

ve bu foruma faydası gözüken sınırsız banlı kişilerin ("eskiler bilir") banının açılmasını talep ediyorum,ima ettiğim kişilerin adamı değilim tanımam etmem, sadece paylaşımın fışkırdığı,yepyeni dostlukların oluştuğu, ufak tartışmalardan sonra barışılan eski ortamı özledim.

bu kimseye serzeniş değildir, sadece içimden gelenlerdir siz değerli arkadaşlarımla paylaşmak istedim.

iyi forumlar.

rica ederim,bu samimiyeti herkesden beklerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.