İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

elmasgunes.net, yenilik

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elmasgunes.net, kısa bir süre içerisinde, yeni tasarımı ile tekrar hizmetinizde olacaktır.

elmasgunes.net, yeni hizmet döneminde tasarım müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için, hosting satışı ve domain satışı gibi faaliyetlerine ara verecektir.

Şu anda hosting veya domain hizmeti alan müşterilerimiz, hiç bir kesinti yaşamadan aynı hizmetleri kullanmaya devam edecektir. Fakat yeni hosting alanı satışı yapılmayacaktır.

Domain satış faaliyetlerimiz, kısa bir süre içerisinde açılacak olan yeni sitemiz üzerinden devam edecektir. Domain hizmeti alan müşterilerimize, kontrol panellerine giriş için gerekli olan şifre ulaştırılacaktır.

Hiç bir müşterimizin mağdur olmaması için, hosting hizmetimiz devam edecektir. Buna rağmen, isteyen müşterilerimizin ödemeleri iade edilerek başka sunucuya taşınmaları konusunda yardımcı olunacaktır. Ayrıca tüm müşterilerimiz, istedikleri zaman, yedek dosyalarını sunucumuzdan indirebilirler.

elmasgunes.net ve hizmetleri ile ilgili olarak, bize e-mail ile [email protected] adresinden veya MSN Messenger ile [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

İyi Çalışmalar..

darXis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayırlııs olsun dostum, yeni sisteminde bol kazançlar dilerim

afiet

G

guajira

Misafir
ÖM sınırın dolu ya da izin vermiyorsun msn de yoksun. ulaşamıyorummm.

Ü

ÜMİT

Misafir
kusura bakmayında ben bu mesajda birşeyi anlamadım. hostu forum üzerindenmi satıyordunuz ? açıklama buraya yapılmışta o yuzden sordum. bu arada tasarımlarınız hoşuma gidiyor. başarılar. bir kaç yerde rastladım o yuzden :)

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ÜMİT' Alıntı:
kusura bakmayında ben bu mesajda birşeyi anlamadım. hostu forum üzerindenmi satıyordunuz ? açıklama buraya yapılmışta o yuzden sordum. bu arada tasarımlarınız hoşuma gidiyor. başarılar. bir kaç yerde rastladım o yuzden :)

anlayan anladı sen merak etme.... :D

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,
www.elmasgunes.net adresine bakarsanız, aynı açıklamayı görebilirsiniz. Forumdaki arkadaşların da bilgilenmesi açısından foruma da yazmayı uygun gördük.

Başarı dileklerini ileten, çalışmalarımızı beğenen herkese teşekkür ederiz.

@guajira;
http://destek.elmasgunes.net adresinden ulaşabilirsin. Özel mesajlara pek sık bakamıyorum. O yüzden destek masasından daha hızlı yanıt alabilirsin.

İyi Çalışmalar..

netistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hosting ve domainden ziyade yeni güzel projeler bekliyoruz ve sana güveniyoruz. başarılar;)

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok eski bir konu, tarihi: 2005-04-28. Şimdilerde, hosting ve domain işlerini tamamen bıraktık, projeler ve tatil üzerinde çalışıyoruz :D

Ayrıca Hemen Paylaş'ın kapanma konusu bizim elimizde olan bir neden değildi. Bu yüzden bizi suçlamanızı gayet yersiz buluyorum. Bugünlerde uluslararası platformlarda devam eden telif hakları ihlal davaları ve hatta bazı telif hakları ihlal davalarını kaybeden en ünlü paylaşım sitesi Rapidshare'nin bile yasal durumu net değilken, Hemen Paylaş sitesini tekrar açma konusunda ciddi endişelerimiz bulunmaktadır.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeri gelmişken soruyim bari hemenpaylasdaki dosyaların yedekleri bulunuyormu?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5