Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

elmasgunes.net, yenilik

elmasgunes

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
36
elmasgunes.net, kısa bir süre içerisinde, yeni tasarımı ile tekrar hizmetinizde olacaktır.

elmasgunes.net, yeni hizmet döneminde tasarım müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için, hosting satışı ve domain satışı gibi faaliyetlerine ara verecektir.

Şu anda hosting veya domain hizmeti alan müşterilerimiz, hiç bir kesinti yaşamadan aynı hizmetleri kullanmaya devam edecektir. Fakat yeni hosting alanı satışı yapılmayacaktır.

Domain satış faaliyetlerimiz, kısa bir süre içerisinde açılacak olan yeni sitemiz üzerinden devam edecektir. Domain hizmeti alan müşterilerimize, kontrol panellerine giriş için gerekli olan şifre ulaştırılacaktır.

Hiç bir müşterimizin mağdur olmaması için, hosting hizmetimiz devam edecektir. Buna rağmen, isteyen müşterilerimizin ödemeleri iade edilerek başka sunucuya taşınmaları konusunda yardımcı olunacaktır. Ayrıca tüm müşterilerimiz, istedikleri zaman, yedek dosyalarını sunucumuzdan indirebilirler.

elmasgunes.net ve hizmetleri ile ilgili olarak, bize e-mail ile [email protected] adresinden veya MSN Messenger ile [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

İyi Çalışmalar..

darXis

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
hayırlııs olsun dostum, yeni sisteminde bol kazançlar dilerim

afiet

OnurSQL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
84
basarilar , yolunuz açik olsun..

~Aykut

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
66
başarılar...

G

guajira

Misafir
ÖM sınırın dolu ya da izin vermiyorsun msn de yoksun. ulaşamıyorummm.

Ü

ÜMİT

Misafir
kusura bakmayında ben bu mesajda birşeyi anlamadım. hostu forum üzerindenmi satıyordunuz ? açıklama buraya yapılmışta o yuzden sordum. bu arada tasarımlarınız hoşuma gidiyor. başarılar. bir kaç yerde rastladım o yuzden :)

ufukaykut

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
38
ÜMİT' Alıntı:
kusura bakmayında ben bu mesajda birşeyi anlamadım. hostu forum üzerindenmi satıyordunuz ? açıklama buraya yapılmışta o yuzden sordum. bu arada tasarımlarınız hoşuma gidiyor. başarılar. bir kaç yerde rastladım o yuzden :)

anlayan anladı sen merak etme.... :D

elmasgunes

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
36
Merhaba,
www.elmasgunes.net adresine bakarsanız, aynı açıklamayı görebilirsiniz. Forumdaki arkadaşların da bilgilenmesi açısından foruma da yazmayı uygun gördük.

Başarı dileklerini ileten, çalışmalarımızı beğenen herkese teşekkür ederiz.

@guajira;
http://destek.elmasgunes.net adresinden ulaşabilirsin. Özel mesajlara pek sık bakamıyorum. O yüzden destek masasından daha hızlı yanıt alabilirsin.

İyi Çalışmalar..

Ovetto

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
127
Herkes gibi bende başarılar dilerim..

Permission

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
327
umarım yeni hizmetler ile tekrar hizmete girersin..

Loi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
145
Hemenpaylas ile yaktin beni elmasgunes, seni asla unutmayacagim :)

netistanbul

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
65
hosting ve domainden ziyade yeni güzel projeler bekliyoruz ve sana güveniyoruz. başarılar;)

elmasgunes

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
36
Çok eski bir konu, tarihi: 2005-04-28. Şimdilerde, hosting ve domain işlerini tamamen bıraktık, projeler ve tatil üzerinde çalışıyoruz :D

Ayrıca Hemen Paylaş'ın kapanma konusu bizim elimizde olan bir neden değildi. Bu yüzden bizi suçlamanızı gayet yersiz buluyorum. Bugünlerde uluslararası platformlarda devam eden telif hakları ihlal davaları ve hatta bazı telif hakları ihlal davalarını kaybeden en ünlü paylaşım sitesi Rapidshare'nin bile yasal durumu net değilken, Hemen Paylaş sitesini tekrar açma konusunda ciddi endişelerimiz bulunmaktadır.

firar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
117
yeri gelmişken soruyim bari hemenpaylasdaki dosyaların yedekleri bulunuyormu?