Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bencede tartışılmasız wordpress. neden wordpress? eklentileri sayesinde süper seo elde edebiliosun. kullanımı hızlı ve kolay. ayrıca her gün yüzlerce yeni eklenti ekleniyor ve bunu üretenler arasında Türklerde var. yani destek konusunda da sıkıntı çekmiyorsun. Sistem hergün gelişiyor. Temaları sayesinde de diğer cmslere yetişebiliyor. Ama joomlada gelişmiş portal siteleri konusunda iyi bence. Detaylı kullanmadım ama izlenimlerim bu yönde.
2005 yılından beri wordpress kullanıyorum artık yedim, içtim, bitirdim. 2007-2008 yıllarında açık kaynak geliştiriciliği yaptım aktif olarak, 2008 yılı mayıs ayında Milano wordcamp'da sunum bile yaptım 50 kadar geliştiriciye bu saatten sonra wp den vazgeçemem sanırım.
Wordpress. İçeriğe odaklanmak isteyen yayıncılar için birebir, hazır bir sistem olduğu için herkes kullanabiliyor. Wordpress gibi bir sistem olmasaydı sanırım kendime ait ücretli bir sitem olmazdı.
Wp'yi beğenirim, ama oyumu Joomla'dan yana kullanıyorum. Daha profesyonel siteler kurma imkanı sağladığı için ve Drupal'a göre kullanmaya başlamanın daha kolay olduğu için.
Bu konuyu kaçırmışım. Ben sadece wordpress kullandım, drupal ve joomla'yı da denemek istiyorum.
Peki ya içeriği, video, resim vb. olan yani uzun yazılar, makaleler olmayan bi site için hangi sistem daha uygun?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.