şimid şöyle 10milyon sitem yok
1.) Türk ziyaretci kazanmak kolay birşey.
2.) Istatistiklerim sunlar Son 7 Gün öncesi berbat :
yabanci site : 83.858 1.166 1,4% USD 1,77 USD 148,04
türk site 1 : 43.972 54 0,1% USD 0,08 USD 3,49
türk site 2 : 43.599 65 0,1% USD 0,08 USD 3,30
son 1 haftada aldıgım sonuclar. Bu benim 1.google hesabı
şimdi 2.inci hesabi acıyorum
1.yabanci site
1.türk site olacak amacım şu kendi 30-50arasında değişen yabanci userim var birde turk sitemden zorunlu popup açıyorum oyle kazanıyorum. Şuanda 2.inci hesap için yaptıgım site 1hafta oldu açalı 500sayfalık birşey ama sadece 44sayfasını yaptım hergun yapıyorum biraz biraz webservise bakıyorum günlük 70-80yabanci demekki tüm sayfaları yapsam ve indexletirirsem neler olacak.
Şimdi amerikan hukuku yazmışsınız herkes hop diye atlıyacak Bence sorun şu inglizce bilenler ve bilmeyen ortak olsunlar yardımlaşsınlar site yapsınlar. Ben inglizce sadece what nedir bilirim ama 2inci yabanci site acıyorum Sağdan soldan elimde kalem kağıt çevirtiriyorum çünkü adsenseden aldıgım parayı hakkederek almak icin ugrasiyorum.
Ilk başta komple site yapmak zor gelir inglizce link sitesi yaparak başlıyabilirsiniz en cok aranılan kelimeleri "
https://adwords.google.com/select/KeywordSandbox " inceleyin title ve keywordsları oyle ayarlayın yabanci link sitelerine sitenizi ekletmeye başlayın. yavaş yavaş birşeylerin olacagını farkedeceksiniz ve mümkünse KARE seklindeki reklam boyutunu ortada kullanırsanız yararınıza olacaktır.