TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.
nasıl bi firmalarla çalıştığınıza bağlı? çok tr yer biliyorum uzun zamandır iş yapıyorlar. siz galiba çoluk çocukla çalıştınız onlarda paranızı aldı kaçtı yada başka durumlar var?Yabancı mümkünse, türkiye için artık güven kalmadı diyebilirim 3 firma ile çalıştım rezil ettiler beni.
ilgi ve alakanıza şimdiden teşekkür ederim.
Bu sözü gerçekten inanarak mı söylediniz acaba?webabi' Alıntı:Eğer Türkiyede siteniz varsa adresiniz Türkiye sunucu olmak zorunda....
İnanmasak yazmazdık....Bu sözü gerçekten inanarak mı söylediniz acaba?
1 Ağustos 2004'ten beri bu işin içindeyiz.Sadece Haziran 2006-Eylül 2006 döneminde Türkiye merkezli sunucu kullandık.Onun dışında sürekli yurtdışı ile çalıştık.Ve bahsettiğiniz DNS sorunlarını bu güne kadar 3-4 kere ya yaşadık ya yaşamadık.İnanmasak yazmazdık....
Bir sürü para verip sunucular almazdık.. Yurt dışı maliyetleri bizim için çok ama çok daha uygundu.... Fakat telekom dns sorunlarından dolayı gına gelmişti... Müşterilerimize ha bire modemi resetleyin vs demekten bıkmıştık...
Bu yüzden ki ağır bir yükün altına girip... Sunucular alındı ,Cpanel lisansları alındı,Teklandan hat alındı... vs.... Yani biz yurt dışında mutlu idik ama müşterilerimiz değildi....
Sonuç olarak inanarak yazdık....
benim yurtdışı tercih sebebim bol bw ve yanında her iki dilinde kullanılıyor olması...yani php ve asp ...+ onların benim çalıştığım firmanın güvenini ve fiyat politikasını türkiyeden herhangi biri versin kesinlikle onunla çalışırım...zaten bayiliği para kazanmak için kullanmıyorum bari param tr de kalsınBu güne değin... Yani bizde yıllarca yurt dışı server diye direndik ama, sonunda doğru yolun Türkiye olduğuna karar verdik.....
Sadece Kıyaslayın
......
NOt : Bilmeyen arkadaşlar için yazılmıştır... (geyik yapılmasın)
1-Windows ta Başlat tıklatınız....
2-Çalıştır Tıklayınız
3-Cmd yazınız
4-Açılan dos penceresine ping 80.93.223.166 (bizim server ip ) adresimizi yazınız....
5- veya ping 80.93.223.166 -t yazınız.....
Verilen bilgi ping süresi milisaniye cinsindendir.... Birde aynı değerlerde yurt dışı server ip yazın ve ping süresini kıyaslayınız.....
Fiyatlara Gelince Türkiye ile Yurt Dışı Fark Varmı İnceleyiniz....
http://www.webabi.net/bayi.php
Tabiki destek ve ulaşımı göz önüne almayı unutmayınız + Cpanel'ler 23 dil Türkçe dahildir.... ve destek Türkçedir.....
Yani eskisi gibi yurt dışı server,reseller, ve hosting fiyatları ile arada fark kalmamıştır...
Eğer Türkiyede siteniz varsa adresiniz Türkiye sunucu olmak zorunda....
Saygılarımızla....
.