her konuda burak baysan.. YETER ARTIK!
yıllarca hosting dolandırıcılığı yaptım. en büyük hosting vurgunlarına imzamı attım, yüzlerce kişinin datası silindi, parası toz oldu ama bi burak baysan kadar olamadım. üzülüyorum. beni bu kadar çabuk unutmanıza, yaptığım herşeye, tüm emeklerime üzülüyorum.
suçum, baştan beri tüm vurgunları aynı isimle yapmamam mı? suçum, yeteri kadar piyasayı çarpamam mı? suçum, bütün emeklerinizi yeteri kadar buhar edemem mi?
suçun burak baysanın yaptığını yapmamak diyorsanız, ona ben gelemem arkadaş. benim için hosting müşterisini dolandırmaktan başka büyük bir zevk olamaz.
her konuda burak baysan, burak baysan. onu ünlü eden kim sizce? forumlarda iş yapmaması için moderatör kanalıyla karalayan, yerin dibine sokan kim sizce? kim sayesinde tanıdınız? kim tohumlarını dikti hostbul forumlarına? kim iyinette popüler etti? kim? SORARIM SİZE!
üzülüyorum.
beni çok kırdınız.
hani o sevgi gösterileri? hani o meşakkatli yazılar? hani o dolandır beni replikleri?
unutulmak her insana koyar.. ama bana değil. alışkın değilim çünkü. heleki sizlerin unutmasına, emeklerini, paralarını çarptığım insanlar beni unutuyorsa, ben ne yapmalıyım? kendimi uzun yollaramı vurayım?
kırılan kalpler şehrinde, yalnız bir dolandırıcı..
unutmamanız, hep sevmeniz dileğiyle.
saygılarımla,
Enis Okur (bazı kesimlerce, göbek adıyla birlikte; Güven Enis Okur)
vthost, resellerturk, turkon, sistemz, sunucular.net.