Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar sizce Polat ALEMDAR ın en büyük düşmanı Ersoy ULUBEY ölsünmü, ölmesini isteyenler, ölmesin yaw karizma adam filme heyacan katıyor diyenler yorumları alalılm ankete de bir oy atalım
bu flash tv nin anketine dönmüş
kıyamet kopacak diyorsanız xxxx e
kıyamet kopmayacak diyorsanız xxxy ye mesaj atın
ölsün . ölecek de zaten dünyaya kazık mı çakacak
hepimiz ölecez
canım sıkıldı espri yapım dedim zaten geyik bölümünde . oof of
Valla Muhteşem Yüzyıl dizisini severek izliyorum fakat Koskoca Sultan Süleyman'ı her gece başka bir kadınla yatan biri olarak tanıtıyorlar adam zigetvar kalesini kuşatırken 70 yaşında askerlerim beni sırtım bükük görmesin diye çelik korse giymiş bir adam zaten o sefer sırasında da vefat ediyor şimdi bu kadar askere , sefere önem vermiş bir adamın sadece o yönden tanıtılmaması lazım.
Hehe güleyim bari. Benim görüşüm kurtlar vadisi kadar saçma bir dizi yok ama insanlarımız seviyor böyle dizileri ve şunuda ekliyim yer gök aşk ve lale devri gibi zidileride seviyor konular belli zaten birinde paso adam vuruyorlar milletin haberi yok (ki bunların hişçmi anası babası sülalesi yok) diğeride biri bacısından çocuğu var yada hamile her neyse normal hayatta olduğunda namus diye adam vurulabilecek konular ama dizi izlenirken bile bırakma kız enişte diyenleri bilirim, neyse konuyu pek uzatmıyım, bence en güzeli muhteşem yüzyıl dizisidir nedenmi çünkü en azından tarihten gerçek olaylar atılmakta ve diğerleri gibi saçma sapan senaryolarla insanların kafasını kurcalamamakta.
Alıntı yapmamın sebebi benim bu görüşe katılmadığımdandır ve yazıyı yazan arkadaşa bir gıcığım olduğundan değildir.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.