Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir hostingi kullanırken, onu değiştirip başka yerde bir hosting alıp, kullanmaya başlarsam, eski hostingin (domain de burada! ) bana kötülük vs. yapma imkanı var mıdır?
kapıdan çıkarken döverler şaka bir yana diğer hosta geçerken adamlara ben başka hosta geçiyorum demene gerek yok dosyalarını aktar sonra korkuyorsan bütün dosyalarını sil. Adam sana başka bir şey yapamaz, en fazla özel dosyalarını kopyalar kolay gelsin...
Yapamaz tabii ki... Bu iş öyle kafaya göre yapılmaz. Bazı kuralları vardır. Siz o hostu kullanmıyorsanız artık sizin dosyalarınızı silmek zorundadır. Ki eğer yapmadı diyelim hakkınızı ararsınız!
eğer host sitesi yada firması , domaini elinde bulunduruyorsa google'dan siler..whois bilgilerini değiştirir türkiyede gayet normal diye düşünüyorum böyle şeyler
Benim bir çok müşterim var adamlar geliyor diyor ki sizden önce hosting aldığım yer ayrıldım diye beni tersliyor istediğim işlemleri geciktiriyor v.s. Böyle bir durum ile karşılaşıldığında forumlara yazmak işi çözüyor adam firmasının kötülenmesini istemediği için hemen hallediyor... Ben çok eskiden hosting işine girmeden önce bir yerden host aldım sonra kendi sunucumu aldığımı ayrılmak istediğimi söyleyince adam beni engelledi domain de kontrolü de ondaydı sonra gittim hostbul.net te yorum yaptım durumu anlattım adamlar hemen yaptı istediklerimi bende yorumu geri sildirdim ama siz sildirmeyede bilirsiniz....
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.