- Reaction score
- 255
haymac burada kalmanız için neler yapmalıyız?
Haymac,gel senin ikametgahı buraya alalım.
benden bi cacık olmaz ne mafyası baba ya kendi halimizde takılan gençliğiz biz
ara sıra uğrayıp bakıyordumda bu mesajına denk geldim yazıyım dedim abicim. Görüşelim bi ara çocuk konusunda deneyimlerinide alıyım :yeho:yeho
yukarda diyorki Üyelik: 10 Ağustos 2004. bu ne ya antikalaşmışız biz tez elden taze hesap alına gençlenile
Görüşelim kardeşim ne demek. Çocuklar hakkında deneyim dinlemek istediğine göre vardır birşeyler, hayırlısı
Kimsenin hakkında kötü düşünmüyorum.ben pek eski sayılmam ama yinede birşeyler söylemek isterim.
çok sevdiğim bi söz var, "buralar eskiden dutluktu, hepsi de dedemindi"
buralar eskiden dutluktu. ben üye olmadan önce de 1-1.5 yıl takip ettim forumu. o ara diğer malum sitedeydim. 2005'den beri bu 2 sitede takıldım işte. ilk zamanlar cicim aylarıymış, sonra para kazanmanın gerçekten çok zor yerlere gittiğini hissettim ve çekildim. şimdi sadece ticaret bölümlerini uzaktan izliyor, sonra tekrar çekiliyorum
Hasan abiyi burada görmek güzel, her ne kadar benim hakkında hâlâ iyi şeyler düşünmese de. Co$kun'u bu noktalarda görmek güzel, Ersin'i, Eser'i, Yılmaz'ı vs... Bunları da tanımazsınız, yazmıyorlar çünkü izlerler dışardan benim gibi
Kefil olduğumuz, "biz yaparız o yapmaz" dediğimiz adamlar etrafımızdakilere maddi/manevi dünya zarar verdi. işin güzel bi tarafı kalmadı, resmen adımız kötüye çıktı 3-5 kuruş para yüzünden. Ben daha gerçekçi ve daha oluruna inandığım normal ticaretime geri döndüm. Çok şükür hiçte pişman değilim, şuan düşünüyorum da 20TL alıp bi adamın 1 yıl ağız kokusunu çekmek, gerçekten çok zor olurdu..
Neyse konu dışarıya sapmasın velhasıl kelam Bugün buraya keşke gelseler diyen arkadaşlar, 2 sene sonra kendileri hakkında da böyle söyleyenler olacak
Hayat zor, hiçbirşey olduğu gibi kalmıyor yerinde, içki şişede durduğu gibi durmaz ya, o misal. Hayatın zorluğunu üstlendiğinizde, anlayacaksınız herşeyi.
Bu arada hitch, aynı konuda benimde yardımına ihtiyacım var, görüşelim müsait olduğunda
Ooooo, olmadı bu, yeğenin 2,5 aylık oldu geliyor yolda :zıpla:zıpla
Bu arada hitch, aynı konuda benimde yardımına ihtiyacım var, görüşelim müsait olduğunda
2,5 aylık derken, daha doğmasına 6,5 ay var o zaman doğru mu? Benim kızım doğduktan sonra 16 ayını bitirdi amcası. İşleri ona yaptırıyorum bazen
Tabii görüşelim, babalık dersi verilir
Maşşallah Gökcen'e maşşallah tütütütütü
gelemiyoruz gidemiyoruz biliyorsun, daha işler rayına oturmadı, otursa kafam rahat olsa biraz gezeceğizde hanımla işte
6,5 ayı var bizim veledin , allah nasip ederse :dans::dans:
Hitch,
sen eskiden sınır tanımadan küfür ediyordun,ne oldu son durumun ?
Aslında uzun bir cevap yazdım da sonra sildim. Neden merak ettin acaba?
Şuraya gelip iki mesaj yazmam seni rahatsız etti herhalde. Rahatsız olan başkalarının olduğunu biliyorum da, sen aklıma gelmemiştin.
Bu arada, bu huyumu bildiğin halde banımı açan sendin yanılmıyorsam. Sana o zaman cevabımıda vermiştim hatırladığım kadarı ile. Bu soruyu ortaya karışık sormanın nedeni foruma biraz heyecan gelsin, ortalık karışsın diye ise boşuna uğraşıyorsun.
Lol bence orada çocuğun olduktan sonra biraz durulmuşsundur artık demek istemiş
Ya beni yanlış anladın herhalde.
Yazıma gülücük koymadım diye mi böyle düşündün ?
Ben laf sokmak için yazmadım onu. Böyle bir şey vardı,küfür etmek yanlıştır biliyorsun.
Artık yapmıyorsundur herhalde diye bir sorayım dedim.
Gerçi beni ilgilendirmez,sen bilirsin.