arkadaşlar benim asıl işim grafik ve video üzerine...ancak ajanstayken kendi müşterilerimden iş geliyor sık sık...dergi için görseller, insert resimleri, bant reklam için örnek videolar vs. Bunlar ajansa cd ile geliyordu ama bu son aylarda artan işler işin suyunu çıkardı bende cd yerine internet üzerinden göndermelerini istedim ancak bu seferde mail kota vs. gibi sorunlar çıktı...neyse işte konu böyle uzadıkça uzuyor...
Benim istediğim eve bir ftp server kurmak..sabit bir ip numaram yok ancak sanal bi dns veren bi site vardı adı aklımda değil oradan hallederim bunu. Ancak ne yaptıysam ftp kuramadım. Hep bi yerde tıkandı...bununla ilgili bana yardım edecek arkadaşlar varmı aramızda acaba...o arkadaşı bugun veya yarın msn den bi 15 dakka esir alsam falan
...samimi söylüyorum çok gerekli bi durum ama beceremedim.yarıdmcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
NOT: Acemi nette yazmışlar böle bişi ama olmuyo...eksik yani...bu arada sistem XP
Benim istediğim eve bir ftp server kurmak..sabit bir ip numaram yok ancak sanal bi dns veren bi site vardı adı aklımda değil oradan hallederim bunu. Ancak ne yaptıysam ftp kuramadım. Hep bi yerde tıkandı...bununla ilgili bana yardım edecek arkadaşlar varmı aramızda acaba...o arkadaşı bugun veya yarın msn den bi 15 dakka esir alsam falan
NOT: Acemi nette yazmışlar böle bişi ama olmuyo...eksik yani...bu arada sistem XP