google ne kadar kazanıyor acaba bu tarz reklamlardan hiç mi kontrol etmiyo reklam verenleri. bu nasıl bir adalet reklam verenler önemli yayımcılar önemsiz mi?
Yayıncıyı da kontrol etmediğini hepimiz biliyoruz....
bütün reklam konulan siteleri sizce bakıp inceleyip onaylıyor mu?
hayır!
bir sitenize reklam koyduğunuzda 10 dakika geçmiyor reklamlar çıkıyor.
bir şikayet olmadıkça da siteniz google tarafından reddedilmiyor.
Bu tarz reklamlarla uğraşmak bizlere düşüyor.
google yakın zamanda rekabetçi reklam filtresi gibi bir çalışma ekledi (herkese açtı mı bilmiyorum o işlemi)
reklamı yasaklıyorsunuz neden yasakladığınızı da belirtiyorsunuz
muhtemelen bu belirtmeler bir site için yoğunlaştığında google o siteyi ele alıp reklamlarını durduruyordur diye düşünüyorum.
edit

ekleme)
ilk mesajda verilen reklamın sayfasını açtığımda sitenin bir başka siteye gönderdiğini farkettim.
yani siteye giriş diyorsunuz ve info dan çıkıp com 'a gidiyorsunuz.
yani arkadaşlar bu adam zaten ucuz domainler alıp (infolar alıp) adworse onlar aracılığıyla reklam veriyor. böylece asıl sitesinin adını adworste yasaklılar listesine koymamaya çalışıyor
yani bu kişi yada kişiler işin iyice ileri safhasına gitmişleri; adworsten bloklama işlemi neredeyse bütün webmasterlarca olmaya başladığında başka bir info domaini devreye girecek... bu böyle sürüp gidecek.
ama bahsettiğim adsense gelen ekleme ile yayıncının tüm reklamlarını bloklayabiliyorsunuz (yeterki orada bu siteyi görebilin...)