Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kodlara cevirmiyo da kucuk degisikler yapan bir program var. Title, file menu gibi yerleri degistirebilirsin. orn. mirci full turkce yapıp, iconları ve icinde yuklu resimleri degıstırebılırsın.
google de aratırsan: Reshack diye bulabilirsin. Full adı: Rescuere heker di sanırım.
kodlara direk ulaşan hiç duymadım ama crackleme mantığındaki gibi bi ASM kodlar üzerinde oynama yaparak ufak tefek şeyleri değiştirebilirsin zannetmiyorum tamamen kod görüntüleyecek bişi olamaz o zaman kod yazmanın zaten bi anlamı olmaz
Kodlamaya nasıl ulaşabilirki ancak aynı çalışmayı verebilecek şekilde kendi kafasına göre ayırabilir.Butonları vs mesela ayıraabilir.Ancak ben buton tıklandığında for döngüsüyle mi yoksa do while ilemi bir sayaç yaptığımız nasıl anlayabilir.Derlendiğinde PCcoduna dönüştürülmüyormu programlar.
Değilse ne berbat olur kapalı kodla programcılık denen şey olmazki hepsi açık kaynak olur
saygılar..
Hexeditor vasıtası ile arkadaşların dediği gibi bazı yerler değiştirilebilir. Mesela, butonlar üstündeki yazılar, program başlığı, versionu, sabit değerler vb..
Azcık mantıklı düşünürseniz exe nin kodlarını görebilen kişi olsa yada çeviren heralde şimdiye kadar dünyanın en zengini olmuştu sonuçta norton kaspersky office macromedia msn gibi yüzlerce programın kodlarına bakarak bir kaç değişiklik yapıp kendisi satardı dimi.
exescope kısmen işini görür.Belli şeyleri görebilirsin
exe nin çağırdığı dll ler ikon lar
exe içerisine gömülmüş resimler
belli başlı kaynaklar menü isimleri vb ...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.